25 December 2010

Contest Teka Harga Kerusi Malas Mummy Maira


 Nak try teka la harga kerusi malas ni....sempat gak la g usha harga kerusi ni kat kedai (gigih kan?)...tapi taktau la harga yg penganjur beli berapa...kalau betul tekaan sy, selamatlah duit harga kerusi tu masuk bank sy...hikhik...

Nak join??

Tag:
Zanna
Cik jue

Tekaan saya:
RM90

"Saya suka kerusi nie sebab boleh diletakkan kat ruang tamu sambil menonton tv dan sangat selesa kalau menyusukan adam atas kerusi ni"

http://hezrina1983.blogspot.com ----- tak ingat sebab dah folo b4 join contest ni
http://hezrinacontestngiveaway.blogspot.com -------- follower ke 44
http://aznizulhelmi.blogspot.com (blog penaja) ----------tak ingat sebab dah folo b4 join contest ni

Due: 
25 dec

4 org syg adam:

wan nurul hezrina abd halim said...

kitapun nyusu maira kat citu sampai tertido..k tq for joining n gud luck k

Miza Yusof said...

good luck :)

wan nurul hezrina abd halim said...

sis,awak bertuah menang contest mummy.nnt cek entry mummy k

aanie said...

yeay!! seronoknya menang contest ni!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mama & Abah

Adam Hakeem

Our Baby