14 December 2010

Nombor rumah sy No.101...jemput la masuk...ada ong ni...

Salam semua....

Blog ni dah masuk dalam list bloglarian dah tau...
Boleh dikatakan senang gak la bw melalui rumah2 ni..
sebab bukak 1 rumah je boleh tengok semua blog dlm rumah tu...
Menjimatkan masa kita dan masa utk loading....
Aku xleh nak kata apa lagi pasal bloglarian ni sebab setakat ni aku start dgn bw kat rumah aku dulu...
Lepas ni boleh la ziarah kat rumah jiran2 sebelah lak.....
Harap jiran2 sebelah menyebelah sudi2 la skodeng blog aku yg x seberapa ni..huhu...


P/S: Setakat ni trafik dari bloglarian ni belum banyak lagi...akan kucuba pertingkatkan lagi...

5 org syg adam:

Huszaini said...

hi jiran!!

:: Zanna :: said...

owh blog 101 ok2 nnti zanna terjah...tp nape list blog zanna x de lg ke zanna yg x nmpk... :(

n!da said...

eysh. mesti la singgah.
kte kan housemate. heheeh

aanie said...

huszaini: eh jiran..salam perkenalan..

zanna: eh, xde ke?ada kot...x perasan kot ni..cuba cari kat setiap rumah..mgkn jiran sblh rumah aanie jgk kot..hehe..

nida: hehehe...mari kita lawat melawati...

:: Zanna :: said...

ok2 nnti zanna kena cari ni...usaha2 :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mama & Abah

Adam Hakeem

Our Baby