23 December 2010

Header mana lebih cun??

Korang perasan tak header aku dah bertukar baru??
Tak perasan???huhu...ok aku yg perasan je kot...
Ada nampak sedikit keceriaan di situ....
Kalau tak ceria jugak, silalah ceriakan diri anda dengan menonton saluran 611 astro ceria.....hehe...

Header baru aku ni telah didesignkan oleh pereka muda yang baru nak meningkat naik yang juga merupakan kawanku yg baek hati ni...(orang kuat aku ni)
Tak lain dan tak bukan ialah Lady_dyla....hehe..mekasih dyla....cayang kamuu la....
Masa mula-mula buat, size dia tak cukup besar....pastu dia ejas lagi kasi fix...
Sungguh gigih beliau merekacipta aku punye header....

Ada 3 design untuk aku pilih...
Tapi aku taktau yg mana lagi cun...sebab semuanya cun....(cuma tuan punya je tak cun...wakaka)
Kalau korang sudi, bagi la pendapat korang skit yg mana lagi cun....
Hehe...mekasih yaaaa....
Pendapat korang amatlah dihargai...


No. 1 - current header....


No. 2


No. 3


P/s: Jom skodeng blog Lady_dyla lak.....blog dia dah bertukar wajah gak..header dia pun lebih kurang macam aku jugak taw....(dah dia yg design kan...kekeke)
P/s: Header baru ni takde la besar gabak macam yg dulu....maklum la, ai ni buta it...belasah je la....

20 org syg adam:

Miela Tahril said...

yg pertama yg digunakan nih yg cun :)...tapi sume pon cun :)

Syafiq Rosli said...

not bad la mama..:)

Fadzillah Kamarudin said...

header ke3 tu cantik...

aina yg gilo pepel said...

sangat cun header itue

ytekecik said...

no 1 ... lawa

aanie said...

miela: sume cun kan??xtau nak pilih mana..

syafiq: hehe..:)

Fadzillah Kamarudin: owh, yg ke 3 ek?xpe, nanti lain masa sy kasi tukar yg ke 3 lak..

aina: header je ke?tuan punye tak cun ke?kekeke...

ytekecik: no 1 ye??hehe..:)

Fida Rosli said...

Header 1st paling cun... pada pendapay saya la...hehe...

*azni* said...

semua cantik tp yg no 1 plg cantik..

Rafina Mimi Zairul Murni said...

yang ketiga!!!!! :)

aanie said...

fida: pendapat anda diterima...hehe...

azni: no 1 jugak..hehe..

rafina: awk suka no. 3 ek...ok...:)

Cik Jue said...

comel sangat lah anie..dah perasan baru nak tanya mcm mana nak buat...cik jue suka no 1

aanie said...

cik jue: comel kan??nampak ceria je..hehe...tu kena tnye dyla la..dia pakai photoshop kot..:)

aNgAh_aLiFaH said...

sayee vote yang current...

tomatokering :) said...

wahh . sonok yek . ceq rasa no 1 ceq suka tgk . :)

eB@mamaAerish'n'Aed said...

stuju... cantek :)tahniah yer

d_LA said...

baru sempat skodeng wehh..malunye sbb aku rs biase2 jer tu design..xpe2..nt lenkali plak aku design lebih cun yer..hihi

aanie said...

angah_alifah: hehe..thanx..:)

tomatokering: ceq suka no 1 jugak ye...:)

eb: thanx ye..:)

dyla: hehe..malu2 kucing lak..:D..lenkali mu nak buat lagi ke?orait...bereh...

cikpuanhady said...

me lagi suka yg 1st tu..sangat comel dan ceria sekali..

p/s : notre belle histoire tu maksudnya cerita indah kami..kalau sudi, letakla kat ur bloglist jugak ek..me dah letak ur blog..

http://ceritaindahkami.blogspot.com/

Haa Fakihah said...

ha suke yg ketiga tu. hee.

:: Zanna :: said...

walaupun dh lewat..zanna nk bg pendapat juga..ahakz.. bg zanna no. 1 da sweet one....tq :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mama & Abah

Adam Hakeem

Our Baby