03 December 2010

Nuffnang bagi lagi 4 BE!!!!

Tenkiu Nuffnang!!! Yeay!!! (sambil kedua-dua tangan dinaikkan ke atas) - tiru gaya adam...

Alhamdulillah....BE baru datang lagi setelah 3 BE dah jadi metered....
Nuffnang sangat baik hati....dia bagi lagi 4 BE kat blog hingusan aku ni....
Hehe...blog hingusan??eei, yuks....sila tahan muntah anda..(hehe, punye la nak cari nama lain..takut nti org kata copycat lak)...

Aku nak mintak maaf awal2 ni kat kamu, ye kamu yg sudi baca entri aku ni...
Mesti korang bengang kan aku ni asyik tayang BE je kan??Dah la blog hingusan je....haisy, hingusan lagi...xde orang nak jeling pun...
Blogger otai lain pun xde nak gedik2 tayang BE mcm aku ni....diorang dapat lagi byk la...huhu...
Bukan apa, aku just nak share kegembiraan aku ni je...
Dan tanda terima kasih kat nuffnang dan advertisers yg sudi tepek iklan mereka kat sini...

Meh kita skodeng siapa yg kena!!!!

4 BE baru...semua amount terpaksa dirahsiakan sebab malu nak tunjuk..wakaka....


3 ME yg dah jadi metered....pun malu nak tunjuk berapa amountnya...


P/S: Dah lama tak nampak iklan Taylor...jgn la segan-segan...datang la...datang la...
P/S: Mr. Nuffnang, sy teringin nak tengok BE tupperware tu kat blog sy ni....boleh kan? (nampak tak sy kenyit mata ni?)
P/S: Ada tak sesapa terer pasal churp churp??aku baru nak buat ni...xpaham la....

9 org syg adam:

honeyvsbee said...

tahniah..haha blog hingusan pun dapat BE ok lah tuu

ardinihumaira said...

tahniah sis! wow banyak betul BE.. dni terpaku melihatnya ^__^ kagum

*azni* said...

tahniah sis..sy masih lg menunggu ibarat buah tak gugur ni...

nazirulhazwan~ said...

fuyyo!!(jeles2);p

Miss Miela said...

macamane nak tau iklan tuh BE???
kalau ade respon, respon kat blog miela ea...tq

Miss Miela said...

xnampak pon ade tulis BE????kat mane ea???

Miss Miela said...

miela nak amek gambar nuffnang earning miela...nak bg aanie tgk...macamane nak amek gmbr mcm aanie bt nih???sorry yer tak tahu lah..

tiefazatie said...

aargh...kak..nak sikit..sob2..byk gle!sama cam miza nie..jeles ai...haha...en.nuff xsyg ifa dh nie..huhu

aanie said...

honeyvsbee: hehe..tq...blog hingusan jer..

dni: tq..akak pun tak sangka gak..hehe..

azni: takpe,nanti ada la tu..akak pun lama jgk nak dpt BE ni..

nazirulhazwan: namo jeles2..nazirul dpt lagi byk trafik kan?jeles jgk..hehe..

miela: dah komen kt blog miela

ifa: nuff syg kite semua...hehe..tp akak xleh lawan earning ifa..akak dpt ciput je pun..rasanya earning utk 1BE ifa=semua earning utk BE akak...huhu...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mama & Abah

Adam Hakeem

Our Baby