01 December 2010

Segmen : Aku blogger ! So What ???

 image 
 

Ben Ashaari buat segmen baru lagi ni...nak join jgk la...sebelum ni x sempat nak join...rugi..rugi...kali ni xnak merugikan diri sendiri lagi..
Ikuti temuramah sy bersama abg ben...

Latar belakang blogger(aku la tu)
  • Nama glamer kat blog: aanie @ mama adam
  • Umur: masih muda belia lagi...
  • Pendidikan: Deg in Bioindustry
  • Pekerjaan: takde kaitan dgn degree...harap maklum...
  • Lokasi: Selangor
Sila jawab soalan berikut : 
  • Apa pendapat anda mengenai dunia blog ? 
Sangat menarik sebab kita boleh tulis apa saja dlm blog kita termasuk suka, duka, pengalaman, share info2 berguna, kalau xpuas hati dgn seseorg boleh kutuk2 dan maki org (tapi kena pastikan org tu xtau url kita..wakaka)....tapi masih ada batasannya..tak semua boleh didedahkan kepada umum terutamanya hal yg terlalu peribadi....

Juga kita boleh join contest yg dianjurkan oleh blogger....
Dan yg paling best dapat side income dr Nuffnang....yeay!!
  • Sepanjang anda menjadi blogger , apakah perkara positif dan negatif yang pernah anda alami ?
Positif - dapat tambah ramai kenalan blogger (walau xramai mana pon), dpt side income (walaupon ciput je dpt..huhu)

Negatif - Alhamdulillah, setakat ni xde lagi...tapi negatif dr segi masa la...sebab terpaksa curi2 masa kat opis utk bw dan buat entri termasuk entri ni la...hehe..

  • Apakah blog ini hanya untuk mencari nama / glamour ? 
Tak...tapi kalau utk cari side income, YES...
Tapi bagi aku glamour ni berkadar langsung dgn income...semakin glamer anda,semakin bertambah la income anda..btl ke teori aku ni??

  • Banggakah anda menjadi seorang blogger ?
Bangga dpt menjadi sebahagian dr dunia blog...


P/S: Abg ben, lulus tak ni?100 patah perkataan dah kot...hehe...

12 org syg adam:

d_LA said...

wahhhhh..bagus2..aku x wat kot yg ni..hehe..ckp rrr yg berani mati tu..tgu segmen lain plak..so wahat kan??

Hishyamuddin said...

hehehe, hebat tol, nampak kat bos t kang..hek2..gurau

nazirulhazwan~ said...

nak gak tau umur!!:P

Kalamhati said...

like mother like son!hehe..comel!

alinac lover said...

ngee jemput join GA yong yer

http://www.alinacshoppe.com/2010/12/giveaway-kalau-saya-shopping-di-alinac.html

Siti Noraisyah said...

comeinye baby.. ^^

JUE said...

wow comel la baby awk...he3...jom follow blog saya plak...saya da follow blog awk...
http://jue-girlz.blogspot.com/

Matika Love said...

mamat blogger??so what??
jom saya dh join..

.cik yaya. said...

hahaha so what! paling suka dpt knl ramai orang kan.

haniz said...

salam perkenalan from hanizeyecandy
http://haniz-eyecandy.blogspot.com

Cik Ila said...

Salam perkenalan.Cik Ila dh follow.. :)

aanie said...

dyla: mu mana nak wt segmen ni sb mu dah berani mati..wakaka..

hisyamudin: hehe, xpe..bos sy sporting..kekeke..

nazirulhazwan: biarlah rahsia...haha..mana ada rahsia..dah kantoi kat profile pun..

kalamhati: hehe..tq..

alinac: insyaallah, akan diterjah..

siti: hehe,tq ye..awk pun comey jgk..

jue: dah folo..:)

matika: ok..

cik yaya: a'ah, betul3...

haniz: nnti aanie skodeng ye..

cik ila:dah folo jgk..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mama & Abah

Adam Hakeem

Our Baby