04 May 2011

Aktiviti mandi kolam

 Kat entri lepas aku dah cerita pasal bersiram kat istana tu kan???
Hehe, sahrom cakap kayanya kitorang dapat mandi kat istana.....
Haa, jangan tak tahu, aku mandi kat sana free of charge je tau....
Tak payah check-in hotel pun....
Sebenarnya makcik aku tu member kelab hotel tu kot...
Jadi, dapat la masuk free....
Dia pun ajak la kitorang join sekaki memeriahkan suasana.....hehe....
Disebabkan last minute punya idea, baju tidur jadi swimming suit adam...
Pelampung pun tak de....next time la ek.... 

Jom layanzzzz gambar dulu......

First time jejak kaki.....tak takut air......



Siap berdiri dalam air lagi.....



 jom swimming.....






ada gegurl usha adam la....hehe...



Adam nak main tempat dalam je....



Letak tempat budak-budak, sibuk duk tunjuk tempat orang dewasa.....huhu...mama ni pun takut nak pegi tempat dalam tau tak.....






Dah penat, jom makan.....lapar....


Rasa puas bila dapat menggembirakan adam.....
Mama tak mampu nak bawak adam pergi bercuti kat taman tema ataupun cuti-cuti round malaysia....
Hanya ini yang mama mampu buat.....

8 org syg adam:

ajumohit said...

budak2 mmg suka main air, heheh cekci nya adam

MamaYatie said...

budak2 kalo jumpa air tak hengat..ala..tak kisah la mandi kat mana pun..asalkan dia org seronok kan!

d_LA said...

oke dah tu..best main air ni..bwk gi mana2 pun xpe asal keluar dr rmh..xlah adam boring sgt kan..smpai gelap kulit adam..hehe

sahromnasrudin said...

bahaya tue..nape tak pakai pelampung hehehehehee

aanie said...

@ajumohit

hehe..tu la..cekci kan??x pakai pampers...haha...

aanie said...

@MamaYatie

em, tu la....mmg tak hengat...anak makcik tu sampai dah gigil pun tak nak naik lagi..hehe...

aanie said...

@d_LA

hmm, kalau duk umah asyik nangis je..jatuh skit nangis...klu duk luar, jatuh pun x nangis..pelik tul aku...

aanie said...

@sahromnasrudin

hehe, x sempat nak beli pelampung...pinjam yg makcik punye je kejap...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mama & Abah

Adam Hakeem

Our Baby