29 May 2011

Biadap

Ini je yang aku boleh gambarkan tentang sorang SA ni....

Dah kau suggest orang tu pakai benda tu la, benda ni la....tapi kalau orang tak nak beli, lantak dia la....customer ada hak nak beli ke tak....ni tak, duk paksa-paksa gak macam desperate....pas tu  orang tak nak, tarik muka dan ambik barang tu dengan kasar sampai terjatuh barang dia tu.....hancur berkecai (padan muka)....pas tu boleh lak cakap "sebab u tak nak amik barang i tu, i dah pecahkan barang tu".....whatthe??? ko yang pecahkan, nak salahkan aku lak??

Aku beli jugak kot barang yang dia suggest tu.....cuma 1 barang tu je aku tak nak sebab fikir tak perlu lagi kot....1 barang tu harga dia seratus lebih kot...bukannya seringgit....kalau seringgit, boleh gak aku tambah 10 lagi...

Sekian....



P/s: Maybe kalau aku dress up macam orang berduit skit dia layan baekkk punye kot.......

22 org syg adam:

YAYA AZURA said...

boleh plak paksa-paksa beli ... baik tak yah beli semua ...

Rai said...

huduhnya perangai..hak kita la nak beli ke taknak beli..tu pun nak kecik ati..

d_LA said...

aku menci org paksa2 ni..suka ati kita la kan nak yg mana..x pasal2 ani dah hot pd hari ahad ni..

hamzah ian said...

mcm2 org zaman leni

ajumohit said...

lempang je muke dia aanie, pehal nk pksa2 org beli brg pulak...

QUEENPINK said...

salam

jom join ga

http://queenroszaliza.blogspot.com/2011/04/queenpink-lucky-follower.html

dan

http://queenroszaliza.blogspot.com/2011/05/giveaway-ulang-tahun-pertama-queenpink.html

sahromnasrudin said...

boleh plak paksa2..tak nak beli tue kan hak kita huhuhuhhh

Fadzillah Kamarudin said...

teruknya perangai...
nak salah2kan orang lak...
awat la time tu bos dia takdak...
mesti terus kena fired sebab sukati ja pecahkan barang kan...

Ila said...

jgn layan je..org macma tu mmg tak seusai jadi SA..

cikpuanhady said...

huh, ade jugak orang cenggini ek..

mau berapi je telinga dengar dia cakap cenggitu..

Blogshop kami :Nak cari handbag LV, Longchamp, souvenir? Meh klik sini

Belog kami :Notre Belle Histoire

wan nurul hezrina said...

eeei sakit jiwa..kalau nurullah dah sekeh kepala dia.haha taklah guraujer..mana berani.tapi mmg tak suka paksa2 beli..dahlah mahai

aanie said...

@YAYA AZURA

kalau ikutkan mmg x jadi beli, tp tu la, malas nak gaduh....

aanie said...

@Rai

tu la, dia nak kejar sales sangat kot...huhu...geram...

aanie said...

@d_LA

a'ah, tak pasal aku hot pada ari ahad yg mulia ini...huhu....

aanie said...

@hamzah ian

tu la masalahnya bila pk nak untung je...

aanie said...

@ajumohit

kalau ikutkan mmg nak lempang...tp takut nanti naik court lak...

aanie said...

@QUEENPINK

ok, thanx jemput...

aanie said...

@sahromnasrudin

yup, betul...huhu...

aanie said...

@Fadzillah Kamarudin

kan?? biar dia rasa...hehe...

aanie said...

@Ila

a'ah, memang...

aanie said...

@cikpuanhady

memang berapi....dah kuar asap kepul-kepul dah...tu pasal up cite ni...huhu....

aanie said...

@wan nurul hezrina

ye la...kalau benda murah, kita consider gak beli...kesian kan...duk pujuk rayu semua...hmmm...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mama & Abah

Adam Hakeem

Our Baby