11 May 2011

Main tolak kerusi kat carwash

Actually gambar ni bulan lepas punye....uhuk...sori ye adam...mama tak de masa nak upload kat sini...(hehe, bajet macam adam baca je blog ni....) time ni adam belum pandai jalan lagi....baru nak belajar jalan....tapi  penakut yang amat nak lepas tangan suruh jalan...huhu...kalau kat rumah, adam main tolak-tolak meja jepun je la....sebab mama kedekut,  jimat duit tak beli learn walker macam ni....huhu....


pic: google
Sekarang dah pandai jalan, dah tak perlu kot benda alah ni....

Disebabkan itu, bila adam jumpa meja atau kerusi yang boleh ditolak-tolak, maka adam akan menunjukkan bakat semulajadi dia....kat carwash pun jadi la.....hehe...jom layannn....


tengah-tengah panas pun belasah je.....abah terpaksa jaga kat belakang takut tersungkur......


bersungguh-sungguh tolak tu...hehe....^_^


stop kejap sebab bangla tu tegur.....haha...


ok, sambung balik.....


taknak duk diam sangat...dah kena ikat kaki.....hehe....

P/s: Kalau duk umah jenis teres mesti best boleh main-main air sambil cuci kereta....huhu, berangan je la....(bersyukur la dengan apa yang ada)

23 org syg adam:

sahromnasrudin said...

sy pernah duk uma jenis flat masa kat kl dulu..mmg seksa..bile dah transfer cini duk uma teres bestnya...huhuhuhh...jimat duit basuh krete hehehehhehee

LindaRahim said...

sepupu sy beli benda alah ni...lepas anak dia dah pandai jln...dia pas kat adik saya...lepas anak adik saya pandai jln...dia pas kat saya pulak utk baby dlm perut ni...hihihi...jimat kan?

sarah-najwan said...

anak akak salu tolak buai dia atau walker dia masa jalan jatuh..

tapi masa ni mmg kita letih sb anak ini..xreti penatkan...asik nk jalannnnn aje...

YaYaNsMuM said...

My son pun baru nak belajar berjalan...takut yg amat gak nak lepas tangan, huhuhu...so, same la...menolak je kejenyer...huhu...

Neway, salam perkenalan from yayansmum ^_^

ajumohit said...

cepat2 jalan ye adam...senang mummy nk sopping nnti hehehhe

miss nadya said...

amboi..nakal adam ni yer...ish geram nyer..hehe..salam singgah nak tengok adam..:)

aanie said...

@sahromnasrudin

tu la, duk umah teres basuh sendiri je kete...jimat...dah la air selangor ni free jer...hehe....

aanie said...

@LindaRahim

a'ah, jimat tu...sy lak segan nak pinjam ngn sedara...klu diorang offer, boleh la..klu x, beli la sendiri...huhu...

aanie said...

@sarah-najwan

hehe..sama la..dulu pun adam suka tolak buai gak..skrg ni dah simpan dah buai tu sebab adam dah xnak tido buai....

aanie said...

@YaYaNsMuM

salam kenal...hehe...macam2 karenah budak2 ni kan...^_^

aanie said...

@ajumohit

adam dah pandai jalan dah...asyik nak berjalan je la keje nya...

aanie said...

@miss nadya

time kasih sudi singgah...:)

Ardini Humaira said...

hehehe tumpang maen skali lah :)

eB ezrin said...

ha ha ha... comei jerk ;p

Dim Benihana said...

datang singgah balik...

lepas ni, anak akak tu, bila dh mahir berjalan,lagi jenuhlah ayah dia...keke

d_LA said...

bestnye adam dah makin maju berjalan..

mu dok rmh flat ye??sm la cam aku..mmg x best tp cni mmg ssh nk cr rmh teres..huhu..bersyukur jelah kan..

b a m b a m ' s said...

sy umh yg ade tanah pon malas bsh kete sndiri..hehehehe.. :P

cik teyn teyn said...

comelnyeeeeeeeeeeee adam ..

hehe , nnt besar biaq hensem mcm remy ishak. hehehe

shameel Iskandar said...

tengok gambar ni teringat kat anak saudara di kampung. baru pandai jalan, asyik nak jalan2 jer

Izan Ishak said...

oohhh...masa ni adam mesti kemaruk nak jalan je kan. dah pandai jalan takdelah risau sangat kan

cikpuanhady said...

hehehe..samalah kita, tak beli pon walker ni..bila dah pandai jalan, duk tolak kerusi, meja..huhu..

Jom join :Nak menang souvenir dari Swiss? Meh join MBS Giveaway

Belog kami :Notre Belle Histoire

nabila faryzza said...

hehe. budak kann. dah reti, mula la tu. tak reti duk diam dah! :D

Chegu Zubir said...

suka btul adam trik kerusi...hehehe

salam..datang singgah dan baca entry dan jadi folower blog anda

anda dijemput menyertai
Segmen " Selamat Hari Guru Cikgu."

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mama & Abah

Adam Hakeem

Our Baby