04 May 2011

Hadiah dah sampai | Bioglo deep cleansing mask

Assalamualaikum....


Ingat lagi tak entri kemenangan untuk April giveaway ni??
Kalau tak ingat, cer klik link kat atas tu....hehe...

Ni just nak bagitahu hadiah untuk GA tu dah sampai....
Thanx mak qaiser dan penaja!!!
Agak cepat gak dapat hadiah ni...
Baru je umum, lepas 2-3 hari, terus dapat...
Contoh penganjur contest yang bagus.....
Sebab sebelum ni ada gak hadiah yang dah berbulan-bulan belum dapat lagi....
Hmm, bukan rezeki la kot....

Jom la skodeng.....^_^


Bioglo ClearPore Deep Cleansing Mask......
Rupanya mask ni keluaran Cosway.....
Macam menarik gak mask ni.....
Katanya boleh clear clogged pores and dead skin cells....
Memandangkan aku tak de mask, makanya boleh la try ini mask....^_^

Sekali lagi,
Thanx Mak qaiser dan penaja!!!


5 org syg adam:

eB ezrin said...

wah bestnyer... tahniah yer :)

sahromnasrudin said...

assalamualaikum..

menjawab persoalan di entri saya..duit org ziarah tue boleh pakai utk buat belanja kenduri arwah semua..kiter nak belanja kan pun boleh tp duit dalam dompet dan poket simati mmg tak leh pakai..itu pusaka namanya...

ajumohit said...

tahniah aanie, wah cleansing sakanla pasni hehehe

jom baca entri terkini

http://ajumohit.blogspot.com/2011/05/pentingkah-jantina-anak-kita.html

d_LA said...

cpt tol..aku rs baru lg mu wat entry menang aritu kan..best2

ardini said...

wahhh bestnye akak!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mama & Abah

Adam Hakeem

Our Baby