23 May 2011

Kembali dari kursus

Assalamualaikum.....


Saya dah balik!!! hehe....macam lama je tak bukak blog ni.....padahal sama je kalau tak pegi kursus pun, time weekend tak bukak blog gak....sebab busy dengan tugas sebagai isteri dan mama adam....hohoho....kalau ada masa yang sangat lapang je baru bukak blog....

Actually tak banyak yang boleh diceritakan pasal kursus hari tu.....sebab tak banyak gambar yang aku ambik....tak tahu nape malas sangat nak bergambar kat sana....huhu....maybe sebab semua aktiviti melibatkan outdoor, jadi malas nak bawak kamera......

Kat entri lepas, sahrom ada bertanya kat jabatan mana aku kerja sebab kursus time cuti.....hehe....maaf la, saya tak dapat nak bagitahu...sebab risau gak, kang terkutuk bos, korang g report lak...hehehe, gurau je....frust gak bila kena kursus time cuti....tapi tu la, kalau buat time kerja, maka tutup la ofis ni sebab semua staff dalam unit aku ni terlibat.....huhu....ni pun ada 4-5 orang je yang datang kerja hari ni.....haish, kurang daya tahan betul la diorang ni...kekeke...

Tapi kursus team building semalam memang menyakitkan badan tapi sangat menyeronokkan....nak kata penat tu tak, tapi badan memang sakit-sakit.....especially paha...nak bangun, duduk, turun tangga memang seksa....huhuhu...actually aku pernah pegi kursus team building ni masa baru masuk keje dulu....dengan consultant yang sama lak tu....jadinya, aku dah tahu program diorang ni.....tak suspen sangat la.....huhu...


 Pool ni masa first day lagi kitorang dah terjun......hehehe.....syok....



P/s: Al-Fatihah untuk mangsa-mangsa yang terlibat dalam tanah runtuh di Hulu Langat......

15 org syg adam:

Lulu caldina said...

Selamat pagi!!!!!
sihat tak hari ni???
lulu datang sini up-trafik *wink

Amy Syaquena said...

wah siap siap rahsia2 nie , aanie meh bisik kat amy je boleh hehehehe..

Myra Jay said...

Teambulding mmg memenatkan tp seronok :P

Kalau consult yg sama gak, mmg jadi xbest plak kan, dah jadi alah bisa tegal biasa :)

eB ezrin said...

eB x tau brenang, tukang tgk jerk la kot?.. hik3

sahromnasrudin said...

wah!!! kursus kat ilham resort..bestnya....citer arr cikit pasai kursus tue...huhuhu.ada pi tanjong tuan tak? tgk burong huhuhuh..seronok....

wan nurul hezrina said...

bestnyer..nurulpun barujer balik dari teman merah g main kat pool

ajumohit said...

wah selamat kembali dari berkursus...bestnya mandi kolam tak aanie?? hehehhe

aanie said...

@Lulu caldina

selamat pagi...sihat..time kasih sudi datang..

aanie said...

@Amy Syaquena

heheh...rahsia...:)

aanie said...

@Myra Jay

kan??tapi nasib baik best....xde la bosan sgt..

aanie said...

@sahromnasrudin

hehe, pandainya teka...x g jalan mana2 pun...jadual pack sgt la...

aanie said...

@wan nurul hezrina

ye ke??bestnya...budak2 mmg suka main air ni...

aanie said...

@ajumohit

thanx...first day lagi dah terjun kolam tu...best!!

aanie said...

@eB ezrin

sy pun xtau berenang gak....berendam jerk...hehe...

d_LA said...

SORI BEB..LAMBAT WISH MU WELKEM BEK..AKU KAT KG SKANG NI..HEBAT KAN..HAHA..NAK SERANG ENTRY MU SELOW2 SKANG NI SBB TENET SELOW^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mama & Abah

Adam Hakeem

Our Baby