26 May 2011

Tak bekerja pada hari kerja......

Maknanya cuti la......hehehehehehe....bila tak kerja ni rasa macam cepat je masa berlalu.....dah nak tengahari dah....buat keje rumah lebih busy dari buat keje ofis sampaikan tak sempat nak ngadap pc....apekah???hohoho....

Ingat nak keluar jenjalan dengan adam....tapi bila memikirkan tahap kebuasan adam, tak terkejar rasanya mama ni....tadi masa breakfast roti canai kat kedai pun rasa macam sambil makan sambil kejar adam.....adeih....



P/s: Nak tengok Nur Kasih the movie!!! boleh bawak ke budak tecik ni??

16 org syg adam:

sahromnasrudin said...

amek cuti rupanya...selamat bercuti ya

sayangsayangibu said...

seronok dapat jenjalan dengan anak anak..
seronok cuti kan?

rizaros said...

sy pun tringin nk tgk nur kasih..ttp ada bby jd terhad skit..hahaha... hmm thnk jenguk blog, pasal puting tu, dia yg xmau slpas dia isap ibu jari dia... :) kdg2 klu ngis xbg puting.. :P

ajumohit said...

seronoknya cuti, tulah nk tgk Nur Kasih tak kesampaian lagi, bebudak ni pon ajak gi gi tgk movie tu, tp pikir balik mau tak concentrate ibu dia ni kang hehehhe

MamaYatie said...

selamat beristirehat..tp honestly la kan..duk umah lagi la tak rehat aanie kan..

wan nurul hezrina said...

aah nak gak g tgk nur kasih=)tapi pk ngah sarat n sama cm adam gaklah(si merah buas jugak)hikhik..malaskan nak g memana..biarjer dia wat sepah kat umah=(

YAYA AZURA said...

salam kenal..yaya dtg dr blog cute mum..follow sini..jom ke blog ibu wafiq..

selamat bercuti..best kan duk rumah dgn anak..

aanie said...

@sahromnasrudin

time kasih...

aanie said...

@sayangsayangibu

cuti mmg best...tp xleh selalu sb nti bosan gak....

aanie said...

@rizaros

tu la kan....kena tunggu baby besar la kalau nak tgk wayang pun...

ooo, mcm tu ke?? senangnya..thanx ye...xtau la adam cmne..

aanie said...

@ajumohit

hehe, tu la...xleh nak feeling nangis nanti...nanti x pasal kecoh dlm panggung tu klu bebudak tu tgk ibu dia nangis....haha...

aanie said...

@MamaYatie

a'ah...g keje lagi rilex dr duk umah....

aanie said...

@wan nurul hezrina

hehe...susah nak kawal kebuasan budak2 ni...

aanie said...

@YAYA AZURA

time kasih..nanti sy serbu....

d_LA said...

aku lak, org start cuti, aku dah blk town dah..x yah la tgk cite nur kasih tu nt aku jeles..hehe

aanie said...

@d_LA

hahaha...aku x tgk pun nur kasih tu lagi..huhu..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mama & Abah

Adam Hakeem

Our Baby