16 May 2011

Dating kat pizza hut | 50% diskaun

monday, tuesday, wednesday, thursday......tetiba rasa nak nyanyi lagu awi rafael lak......
  
Time lunch tadi encek suami datang ofis aku....dapat la dating sama-sama....kebetulan kantin ofis  aku tutup hari ni...awal tul diorang sambut raya...huhu....kitorang lunch kat pizza hut memandangkan pizza hut ada buat diskaun 50%....saja la nak try....jimat skit...betul ke jimat??hohoho....


yeay!!! let's pizza......

Rupa-rupanya sorang hanya boleh order 1 jenis makanan yang 50% diskaun tu je....contohnya hari isnin..kalau kita dah ambil 1 pizza, kita dah tak leh ambil chicken wings lagi.....unless kalau kita datang berdua, baru la boleh ambil 1 pizza dan 1 chicken wings tu......tapi, takkan la nak makan tu je kan?? lain la kalau perut korang kecik.....jadinya, terpaksa la tambah set lain yang untuk 1 person set (ada air dan soup)...huhuhuh.....


ni la rupa chicken wings tu.....4 ketul

Pizza lak ada 2 jenis.....1 pakai yang diskaun 50% dan 1 lagi set 1 person.....

hawaiian chicken


 
island supreme

Jadi, total up RM25.25 sahaja....hohoho....


12 org syg adam:

d_LA said...

perghhhhh..meleleh okeh perut aku ni tgk chicken wings n pizza tu sume..grrr

~ yus ~ said...

chicken wings tu buat saya terliur..huhu

cik Jue Aka Ibu Farisyah said...

lama tak datang sini tengok adam...romantik gitu dating makan pizza...

ajumohit said...

alahai sedapnya...
lama rasanya tak pekena pizza,
mai sekeping ehhehe

sahromnasrudin said...

ini mengelirukan nie..leh repot kat tribunal tau huhuhhhhh

eB ezrin said...

mak aiii chicken wings tuh ;p

aanie said...

@d_LA

saje nak buat mu meleleh...hahahah....

aanie said...

@~ yus ~

hehe...let's pizzza....:)

aanie said...

@cik Jue Aka Ibu Farisyah

benda yg jarang2 buat cikjue...biasa mkn bertiga...

aanie said...

@ajumohit

sy pun dah lama gak rasanya x mkn pizza ni..saje la nak test promotion baru..huhu...

aanie said...

@sahromnasrudin

oo ye ke??biarlah...maybe ni strategi marketing diorang....

aanie said...

@eB ezrin

hehe, biasa je rasa dia...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mama & Abah

Adam Hakeem

Our Baby