16 May 2011

Menang FM dari Hong Kong Disneyland!!!

Alhamdulillah.....rezeki menang GA lagi...aku menang FM dari Hong Kong Disneyland!!! bestnya....boleh la tambah koleksi FM tu...hehe....aku start kumpul FM ni time join GA kat blog ni la sebab kebanyakan hadiah GA yang ditawarkan ialah FM...dan ada gak FM yang aku dapat dari member ofis...

Seronok gak kumpul FM ni...hari tu masa pegi mengurut kat rumah tukang urut nampak ada banyak koleksi FM kat peti ais dia....dari oversea lak tu....rasa macam nak curi je....hehehe....gurau je.....tak baik, dosa....

Firstly, saya nak ucapkan terima kasih banyak-banyak buat penganjur GA ni iaitu blog little mama's diary....juga time kasih buat kak lela sebab inform pasal ni....huhu, sungguh saya tak perasan....maklumlah, dah follow banyak blog....jadinya tak perasan sangat kat dashboard tu.....


list peserta....


no saya naik...yeay!!!
Full result: Klik sini


Thanx little mama's diary!!! Jom ke blog beliau....banyak info menarik yang di share kan...kalau rasa nak g china, boleh la rujuk blog beliau.....^_^


Cerita sedih: Bibirku luka berdarah akibat terhantuk dengan kepala adam....tapi adam rilex je....tak nangis langsung...sakit pun tak kot....mama dia lak yg nangis.....huwaaa.....


5 org syg adam:

Amy Syaquena said...

tahniah! tahniah! tahniah! tahniah! tahniah dear..........

p/s:http://sinarraudah.blogspot.com/2011/05/blog-di-tutup-sinar-raudah-akan-bersara.html

zacky ~786~ said...

waaa tahniah ~

MamaYatie said...

tahniah aanie! saya tngk n3 ni br perasan result dah kuar...saya dpt blog n3 percuma..

Ardini Humaira said...

tahniah kak :)

d_LA said...

tahniah weh...bestnye^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mama & Abah

Adam Hakeem

Our Baby