10 May 2011

Churp Churp dah ada kempen baru | Grapevine

Korang ada akaun churp churp tak??
Kalau belum ada meh klik sini dulu....
Bagi yang dah ada akaun churp churp ni, korang perasan tak ada kempen baru??
Grapevine.....
Aku pun baru je perasan ni...baru lagi rasanya ni....




Ingatkan dah dapat assignment, tapi bila bukak tak de pun....
Tak paham la pasal Grapevine ni....
Ada sape-sape tau ke???
Rasanya boleh dapat earning gak dari sini....



Lumayan.....
Harapnya cepat la skit naik earning churp churp ni.....




13 org syg adam:

Ardini Humaira said...

dni tak bukak pon churp2 amaount tak penah naik penat wat esemen diahu

HepiUnited said...

sy pun nak tau ape tu grapevine.kalo tau share la yer..:)

d_LA said...

aku blur ngan churp2 ni..x pndai nak buat so aku mls nak lyn churp2..muahaha...

faiz said...

Salam, dah buat 3 entry terangkan grapevine..sebab terjumpa beberapa minggu lepas

Maklumat lanjut ada di mohamadfaiz.com

;)

cikpuanhady said...

ooo..ada ek..jap nak buka churp2 lah pasni..hohoh..nampak sangat dah lama tak buka..takdan..

Jom join :Nak menang souvenir dari Swiss? Meh join MBS Giveaway

Belog kami :Notre Belle Histoire

MyeAqma said...

perghh dh mcm subjek management yg sy blaja lah pulak..
grapvine ni dlm topic communication. heheheh grapvine yg tu sy taw la.. yg len sy tataw.. hehehe.. :p

aanie said...

@Ardini Humaira

tu la, churp2 ni lambat skit...kena byk sabar..

aanie said...

@HepiUnited

insya-Allah...kena gali ni...hehe...

aanie said...

@d_LA

ooo, mentang2 la byk BE..nyampah....hehe...

aanie said...

@faiz

ok, dah tengok..thanx faiz...

aanie said...

@cikpuanhady

has, blaja cepat..nanti blh share...hehe...u kan rajin...^_^

aanie said...

@MyeAqma

hehe, ye ke mai?? ada gak subjek cmni ek...ntah2 konsep dia lebih kurang kot...

nabila faryzza said...

a'ah kan! ape bnda tu ek? ingatkan student je yg ada assignment, rupanya, churp churp pun ada bg assignment jugak! HAHA! sabar je la :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mama & Abah

Adam Hakeem

Our Baby