30 May 2011

Finally, aku dah ada printer sendiri

Setelah 2 tahun kerja kat sini, akhirnya dapat gak printer sendiri......
Seronok tak terperi......^_^
Sebelum ni pakai share printer orang je.....
Nak buat camne, saya ni orang tak penting....

Ku sedar diri ini.....aku hanyalah insan biasa.......lalalalalala.......



Eh, apasal macam senget je??
Gambar ke printer yang senget???
Ke tukang amik gambar yang senget?? hohohoho.....


 P/s: Nape aku punye akaun fb tak leh bukak ek??? tau la dah lama log in, takkan dah merajuk kot.....huwaaa....

6 org syg adam:

sahromnasrudin said...

same la dgn printer opis aku..tp kami kene share bertiga huhuhuhuhuh..

p/s: aku nak add hang kat pesbuk..apa pesbuk hang????

ajumohit said...

hehhee mudahla tak yah jalan jejauh dah aanie...bleh print gambo kaler hehehe

YAYA AZURA said...

senang sikit nak buat keje kan ade printer sendiri..

yaya tak de printer tapi kalau nak print link je ke mesin photostat..

*dah buat entry jawapan teka teki...

sahromnasrudin said...

assalamualaikum..

datang menziarahi di pagi selasa selepas minum pagi...

d_LA said...

tahniah2..ternyata kamu org penting aanie..aku pom sharing je..tp oke je sbb unit aku 5 org je..

juanita said...

Hi,

Jom

contest “Kisah Aku & Tupperware” untuk memenangi Hadiah Utama Hamper Tupperware Bernilai RM300.
http://www.tetikusrusak.net/kisah-aku-tupperware/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mama & Abah

Adam Hakeem

Our Baby