10 May 2011

Goody bag dari Mom and Baby Expo

Weekend lepas kan ada Mom and Baby Expo kat Mid Valley....jadi macam biasa la, aku takkan lepaskan peluang ni....walaupun selalu gak pergi baby fair kat mid valley ni....boleh baca kat sini dan sini.....baby fair ni aku ingat banyak kali gak ada kat sini cumanya penganjur je yang berlainan...

Mula-mula sampai, tempat pertama yang dituju ialah nak dapatkan goody bag....hehe...lepas dah register bagai, kena amik goody bag tu kat hall sebelah...

ni la rupa bentuk goody bag tu.....member aku cakap kalau pergi hari jumaat dapat paper bag.....hohoho.....

Booth pertama aku masuk booth Avent....kononnya nak tengok la harga promosi kat sini...ramai gila orang kat sini sampai beratur panjang nak bayar.....hmm, harga dia ok la, murah skit la dari harga biasa...tapi tak tahu nape sekarang aku dah tak de hati nak beli avent....mungkin sebab kes BPA-free tu kot...aku terbeli botol yang ada BPA...ye la, dulu mana ada kecoh pasal BPA-free ni....dah la aku dah terbeli 2 kotak, 1 kotak ada 3 botol....6 botol buang sia-sia je....sedih mak....huhu...

Then aku masuk booth MAM...sebab misi memang nak mencari botol susu....botol susu kat sini ok la gak...harga pun still affordable la....

kena posing dengan tuan punya botol.....
Hmm, rasanya tu je kot yang aku beli....sebotol botol susu....hahaha...meh skodeng apa yang ada dalam goody bag tu...jeng jeng jeng.....



Wah, macam-macam ada ni....barang baby ada, barang untuk mama pun ada...tapi sori la, barang untuk abah takde...dah namanya mom and baby expo....ahakz...seronok gak bila dapat benda free ni...rasa macam nak g register lagi sekali je....kekeke...
 

7 org syg adam:

ajumohit said...

bestnya..mcm2 dpt tu..aritu yg 1st nye expo aju dh gi dah, beli botol BPA free gak..tp tak dpt pulak goody bag ni

Imtiaz said...

Bestnya dapat pegi ekspo kat mid valley, bila diorang nak buat lagi tahun ni?Happy Mothers Day Special Promo!! Banyak ke barang borong?

cikpuanhady said...

waahh..besnyer dapat goodie bag..hehe..me dolu2 kalau ada skuad era ke, suka je pi..hehhe..

Jom join :Nak menang souvenir dari Swiss? Meh join MBS Giveaway

Belog kami :Notre Belle Histoire

aanie said...

@ajumohit

nak dapat goody bag ni kena register dulu...dulu pun sy x dpt sb x register...huhu...

aanie said...

@Imtiaz

kalau penganjur yg sama ni, dia buat setahun sekali..rasanya ada lagi kot...tp penganjur lain lak...

aanie said...

@cikpuanhady

hehe, sy lak segan nak kejar skuad era tu...hehe...

d_LA said...

wahhhh...banyak tu benda yg dorang bg ye..kalo aku pegi dorg bg x??ekekeke

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mama & Abah

Adam Hakeem

Our Baby