25 May 2011

GA arisya 1 tahun lah


 GA ni anjuran blog http://duniaanita74.blogspot.com/
 
Nak join??
 
Tag:
Cikpuanhady
Aju
Lela Farouk

Due:
31 Mei

3 org syg adam:

cpahniza said...

gudluck ya...btw comel baby tuu...mama adam nya heaa

sahromnasrudin said...

selamat berjaya...

p/s: saya bukan bos la..kuli je yg tukang booking bilik hotel kat ilham tue huhuhuhhuhuhh

Akma Azlin said...

Salam Ani.
Kitchen cabinet ni xpyh sampai 10 kaki pun xape. buat ikut budget. 8 kaki pun dh memadai.

design pulak, yg paling murah ni sebaris. Material Ani kene stick pd 2 3 jenis aje mcm kalau nk budget, amik melamin ABS aje, Setakat ni I dpt sekaki RM105. Ada tpt tu smpai sekaki RM140! Mahal sgt.

lepas tu hud n hob Ani kalau nk pkai dapo gas biasa pun ok. or else amik yg hud mcm sekeping je bukan yg mcm cerobong asap tu. Ha, yg sekeping tu murah. Brand Rubine pun bole dpt hud + hob = RM899.

Beli sdiri sinki n tap mana yg berkenan. Bila kontraktor dtg suh dia pasang aje.

apa2 pun, good luck ye..

Azlin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mama & Abah

Adam Hakeem

Our Baby