30 May 2011

PA bidan terjun

Mood: Berdebar-debar......

Assalamualaikum...



Hari isnin yang sibuk......kekeke.....tetiba kena jadi PA bos lak....huhu....sangat tak best....sementara bos tengah meeting ni, sempat la update blog jap....jangan nanti tetiba dia datang dari belakang dah la.....huarghhh, sangat tak privacy duk sini tau....
Actually ni bukan first time aku kena jadi PA bidan terjun....tapi tak kisah pun sebab boleh gak kutip pengalaman keje.....kononnya la...uhuk...berat gak tugas PA ni.....patut la asyik meroyan je PA bos aku ni....hohoho....teeeettt.....

Hari ni ingat nak story pasal pegi hari belia kat putrajaya semalam.....tapi line tak berapa nak clear lak....lain kali je la....kalau line clear, nanti aku bw kat blog korang lak ye......


Time kasih sudi baca......


P/s: Thanx pada yang komen kat entri lepas....terharu mak.....SA tu memang spoiled mood aku betul la....baru je nak happy sebab dapat merasa apa yang diidamkan selama ni.....jangan nanti bila pakai benda tu, teringat dia...grrrrr, nyah kau dari sini.....


6 org syg adam:

YAYA AZURA said...

xpe la...merasa jugak pengalaman jadi PA ..hhihi..

sahromnasrudin said...

assalamualaikum pn PA..sy nak berblogging boleh tak?? hehehehheheheh

ajumohit said...

hehehe itu namanya multi tasking aanie, takpe untung2 bos naikkan pangkat nnti hehehhe

:|: TinTa Kibod :|: said...

cakk...tenkiu singgah blog hehe...

err..bes ke g hari belia tu..pk rmi org sgt dan padat...jln2 kt alamanda je hehe...

*entri baru Manjaku sale..

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

menyibuk nak tau SA tue apa ye??

d_LA said...

hai PA bos!!hehe..
wahhhhh...mu pegi ek hari belia ty..bestnye..nt cite taw^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mama & Abah

Adam Hakeem

Our Baby