27 May 2011

Layan Mantera Anjasmoro episod akhir



Hikhik....tetiba keluar cite mantera anjasmoro lak....bukan apa, malam tadi tak de cite yang best...jadi tengok je la cite ni....lagipun dah episod akhir pun...hakhak, tengok episod akhir je...episod awal-awal malas nak tengok sebab takut nak tengok sorang-sorang....encek suami bukannya minat cite macam ni.....baik dia layan komik manga dia lagi.....one piece la, naruto la....

Ending cite ni aku tengok macam tergantung lak....si setan ramona tu lak yang menang....adeih, menyesal lak tengok...tapi part kat spital tu menyeramkan jugak la....huhu...confirm berhantu bilik tu nanti (hehe, aku dah start mengarut dah ni...)

Walaupun ending nya hampeh, tapi bagi aku, pengajaran cite ni jangan sekali-kali buat penjanjian dengan syaitan....senang cite, jangan syirik kepada Allah.....wallahualam.....


P/s: Harap ending cite Kum Kum kat Astro tak menghampakan lagi  menyesatkan......

13 org syg adam:

Effa Sahat said...

mama adam,
semalam layan gak citer tu, tapi potong stim betul, at the end tu "service currently not available" plakkk...

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

haah, ending yg ntahahape ntah.. ;p

Liza said...

Samalah kita. Liza baru first time tgk citer tu. Xsangka lak episod akhir. Hiks. Xpaham pun ending dia ingatkan ada sambungan...

ajumohit said...

kecewa kan tgk ending dia tu aanie? hmm xpela dh abis citer ni tgk citer lain pulak hehehe

sahromnasrudin said...

hang ada tgk cita dan cinta kt tv9 tak..syok citer tue taw...

wan nurul hezrina said...

nurul ngandung2pun sempatlagi ikuti cite antu..huhu..tapi mmg agak hampeh ending dia..paperpun jgn menyukutukn allah

Heidi Shafiq said...

aku x penah dgr cter ni.. maknenye dh beabad lame aku x tgk tv.. haishh.. sadis..

Nazz@Purple said...

huhuh..naz tak tau cite tu dh bis..tgk smlm cam de sambungan next week..member ckp dah tamat la cite tu..aik memang tak best le kalo cm tu tamat nye..

アヌム ちゃん said...

aa cerita indon ke nih..

d_LA said...

naseb bek la aku x layan..haha..bc review dr blog mu dh ckp kot betapa nt aku akan menyesal layan..hehe

daddyzkool said...

sama jugak tak tertengok la pula kan...

sarah-najwan said...

la..da abis ka?
akak terlepas tgk la..

akak pom teikut sejak 3 episod akhir ni ajo..

tapi citer ni byk pgjrn..jgn buat gtu kat laki kita..

ERYNAAKMA said...

ending tak best langsung la...agak2 ada continuer lagi kot pasni...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mama & Abah

Adam Hakeem

Our Baby