03 May 2011

Cuti 3 hari

Assalamualaikum......

Korang ke mana cuti 3 hari???mesti seronok kan dapat bersama family.....
Kitorang banyak habiskan masa kat rumah je...booosannnnn....uwaaaaa.....
Tak sempat blogging pun...line internet macam siput sedut je....
Pakai streamyx pun lembap, broadband camne ek???
Teringin sangat nak keluar shopping....
Tapi, encek suami tak de pun tanya aku nak pergi mana.....
Biasa kalau cuti mesti dia tanya apa plan aku.....

Actually hari sabtu tu aku plan nak pergi baby fair kat stadium melawati.....
Tapi fb Pa&Ma bagitahu baby fair tu cancel lak....huhu.....
 Makanya, duk la melangut kat rumah jek......

Hari ahad kitorang shopping groceries kat tesco.....
Sebab konon-kononnya nak masak la time cuti-cuti malaysia ni.....
Hahaha...nan hado...makan luar jugak.....

adam menunjukkan bakat berjalan nya....hehehe....

Semalam lak makcik aku cakap nak datang rumah...
Nak hantar barang kat aku dan nak ambil barang dia.....
Pas tu tetiba dia ajak join dia g mandi kat swimming pool kat Hotel Palace of the Golden Horses......waaaa, peluang ni.....
Sebabnya kitorang tak pernah lagi bawak adam pergi main air kat mana-mana......
Adam memang nampak happy sangat dapat main air kat situ......
Hmm, lagi story kat next entri la....
Gambar belum transfer....ada kat kamera encek suami...hehe....

Sebelum balik rumah, kitorang singgah giant kejap....
Nak beli termos, sebabnya anak makcik aku dah pecahkan termos adam tuuu...
Masuk ni dah kali ketiga ganti termos.....asyik pecah je....huhu....




Perasan tak perubahan pada adam????



 Kasi close up skit....



SUNBURN!!!!!!

Uwaaaaa!!! adam dah hitam!!!!
Boleh hilang ke tak ni ek????
Encek suami dah risau takut adam jadi hitam macam dia....hahaha....


4 org syg adam:

sahromnasrudin said...

assalamualaikum


seminggu lebih tak singgah sini..semoga sdri sekeluarga sihat walafiat..pergh..kayanya dpt mandi kat istana tue..hebat arr...

aanie said...

@sahromnasrudin

wah, welcome back bro...

hehe, dpt gak la merasa bersiram kat istana...hehe...masuk free je..^_^

d_LA said...

aku x pegi mana sgt pun cuti 3 hari tp nsb bek la mama disha balik..bermakna la sikit..hehe..weh, adam tu jd hitam sbb pegi swimming pool ke??

cikpuanhady said...

hohoho..mesti sakan mandi sampai sunburn ni..

Blogshop kami :Nak menang souvenir dari Swiss? Meh join MBS GA

Belog kami :Notre Belle Histoire

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mama & Abah

Adam Hakeem

Our Baby