24 May 2011

Secret Recipe tak halal?? | Jawapan dari SR

Semalam heboh pasal Secret Recipe tak halal, ada DNA babi.....bagi yang dah makan, benda tu dah jadi darah daging pun...tapi SR dah pun memaklumkan maklumbalas terhadap isu ini....ni aku copy paste dari fb SR sendiri.......


Saya, Wan Zawani Bt. Wan Ahmad, Eksekutif Halal daripada syarikat Secret Recipe ingin menyatakan maklum balas di sini berhubung hebahan atau kandungan artikel blog yang telah dibawa untuk perhatian kami. Kami amat kesal kejadian seumpama ini boleh berlaku walhal perkara ini langsung tidak terjadi di syarikat kami kerana kami sepenuhnya menggunakan bahan-bahan ramuan yang halal serta mendapat pensijilan halal dari daripada badan yang diiktiraf iaitu JAKIM. Jika terdapat sebarang kemusyikan berhubung perkara ini, anda boleh berhubung terus dengan pihak kami di talian 03-78034891 dan berhubung dengan saya. Dengan ini, kami juga ingin memaparkan kenyataan rasmi daripada syarikat Secret Recipe berikut : 

  

 P/s: Jadi, tepuk dada, tanya selera......


12 org syg adam:

MamaYatie said...

bagus la mereka cepat2 bg feedback..ramai org suka makan kek SR including me..huhu

wan nurul hezrina said...

huh sib baik..mmg nurul suka sangat ngan sr nih..nak2 kek nyer..kek cheese..,

sahromnasrudin said...

alhamdulillah..lega rasanya....risau gilaks mende yg dah jadi daging kiter kan huhuhhh

Amy Syaquena said...

Nasib la amy kurang sikit dengan SR nie ..

http://sinarraudah.blogspot.com/2011/05/sinar-raudah-akan-mengadakan-baby.html

eB ezrin said...

ok, tapi yg ikea nyer meatball tuh per citer eh? adeiii

aanie said...

@MamaYatie

a'ah, tu la..sy pun suka...

aanie said...

@wan nurul hezrina

memang..besday kek mmg cari SR la....

aanie said...

@sahromnasrudin

tu la..x pasal kembang tekak ni...

aanie said...

@Amy Syaquena

ye ke??sy suka SR ni...hehe..

aanie said...

@eB ezrin

yg tu belum tahu lagi...tgh tgu feedback dari diorg lak...

d_LA said...

KDG2 DORANG NI CEPAT SGT SEBAR BERITA PDHAL XTAHU KESAHIHANNYE..AKU CKP2 X SUKA ORG YG SUKE KECOH2 NI..BOLEH JD FITNAH..

aanie said...

@d_LA

tu la, kena hati-hati kalau nak buat cite gini....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mama & Abah

Adam Hakeem

Our Baby