19 May 2011

My Cute Little Diary 1st Anniversary Giveaway



Nak join??
Klik sini

Due:
23 Mei


Saya kenal cute mum ni dah lama kot....dari contest dan GA jugak....kalau tak silap saya join GA yang cute mum anjurkan dulu.....lepas tu cute mum ada jugak buat teka-teki kat blog...saya pun ada join...tapi tak pernah bernasib baik dalam semua contest cute mum tu....huhu...tak pe, tak kisah sebab saja support blog kengkawan.....hehe...

Saya tengok banyak jugak GA yang cute mum join....dan merupakan antara yang terawal join...saya sangat kagum bila cute mum banyak menang GA tu....cute mum memang lucky la....teringin nak menang banyak-banyak gak....hehe...

Lagi satu, saya suka cara cute mum bercerita dalam blog.....ringkas dan santai.....pernah gak komen-komen kat blog cute mum tapi cute mum tak perasan kot...hehe....

ni la family kecik saya.......
Nama saya aanie....tengok header dah tau kan saya ni dah kahwin dan ada sorang anak laki yang notti-notti....hehe...saya start berblog awal tahun lepas....tapi aktif beberapa bulan lepas habis pantang sebab kononnya nak bercerita pasal adam...tapi kadang-kadang dah jadi blog contest pun ada...hehe...sekarang adam dah 1 tahun 2 bulan....dan sekarang kami tengah berusaha untuk mencari rumah yang lebih selesa untuk family kecik kami ni.....doakan kami ye....^_^

3 org syg adam:

Amy Syaquena said...

good luck ok hensem boy sebijik ikut muka u dear..

Obat Sakit 2011 said...

salam untuk keluarga tersayang gan

Cute MuM said...

tq sudi join..
cute mum perasanlah aanie selalu gak tinggalkan komen..
cute mum harap aanie sekeluarga dapat cari rumah yang lebih selesa..
yerlah.. adam pon semakin membesarkan..
semoga kita terus berkawan yer.
:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mama & Abah

Adam Hakeem

Our Baby