31 May 2011

Server down la pulak



Bengang tul hari ni sehari suntuk internet kat ofis down....mati kutu dibuatnya....boleh access intranet je....intranet nak buat apa kan??? boleh check email ofis je la....huhuh....maka, balik je rumah, dengan rakusnya bukak internet....hahaha, lepas gian la konon....

Bila dah tak de internet ni, habis la segala game aku selongkar....main game sampai lebam bijik mata....kalau boleh nak tumbuk mata bagi lebam lagi....dush dush...

Esok harap-harap ok la tenet ofis tu.....tertekan tau!!! kalau nak down pun, petang je ye...sebab petang i nak pegi cucuk adam...oh ye, bercerita pasal adam, pagi tadi aku pegi klinik hantar adam sebab dia duk batuk-batuk je macam tak nak berhenti.....sampai sana, doktor bagi nebulizer sebab dia ada wheezing dan lelah...aku rasa nebulizer tu tak sakit pun, tapi adam meraung macam nak pecah klinik tu....aku pelik gak sebab bila stop je nebulizer tu, senyap lak...tak de la nak meraung-raung......hmmm.....

Berdebar-debar lak nak g cucuk esok...jangan dia meraung macam kat klinik tadi dah la.....

4 org syg adam:

ajumohit said...

Patutla tak update blog, hrp2 okla tenet nnti, rasanya hp aanie leh tenet gak kan?? Ke tak?? Mcm penah bc aanie pki bb jek

eB ezrin said...

rasewrc lemas kot x?... sbb ms sedut tuh kan ker idong tertutup... eB yg dh tua nih pn raser x slesa...

aanie said...

@ajumohit

hehe, sy x pakai bb la....pakai nokia biasa je...x reti la bb ni..hehe...

aanie said...

@eB ezrin

eb ada asma gak ke?? em, maybe dia lemas la kot...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mama & Abah

Adam Hakeem

Our Baby