09 May 2011

Idea kering kontang

Entri hari ni just entri contest dan GA dan jugak entri copy paste (tapi bukan copycat).....hahaha....
Kepala otak tengah serabut dengan urusan nak beli rumah....
Susah gak ek nak beli rumah??
Kena fikir pasal duit deposit 10% mana nak cekau la, duit lawyer la, duit nak renovate blablabla.....
Nape la rumah kat kl ni mahal sangat weh??
Adoi, pening mak...pening pening aku pun, pening lagi encek suami...huhu...


Bila dah tak de idea, maka ini la jadinya.....merapu tak tentu fasal....
Dari aku merapu dengan lebih lanjut lagi, meh layan gambar adam dulu....hehe...


Terima kasih sudi baca.......^_^

6 org syg adam:

cik heroin said...

semoga berjaya beli rumah kehkeh ^^,

cara elak gangguan seksual di pemerintahan najib razak

TheFusionTea said...

Sungguh la mahal rumah kat kl ni, insyaAllah ada rezeki tu. Handsome Adam, dah besar dah.

d_LA said...

aku langsung x update semalam..hahahadoi tol la aku ni...

aanie said...

@cik heroin

time kasih...kehkeh...^_^

aanie said...

@TheFusionTea

a'ah...insya-Allah...time kasih...

aanie said...

@d_LA

hahahampeh la mu ni....sila ketuk ketampi sekarang....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mama & Abah

Adam Hakeem

Our Baby