03 May 2011

Jalan-jalan cari Mee Bandung Muar

Assalamualaikum.....

Selamat Tengahari semua!!!!

Bila dah tengahari ni perut pun dah berkeroncong mintak diisi.....
Untuk menambahkan lagi rentak lagu keroncong untuk ana tu, meh aku tunjuk sikit makanan best ni....

mee bandung tulang


mee bandung udang
YUMMY!!!!

Mee bandung ni aku makan masa lunch jumaat lepas.....
Dah tak tahu nak pegi mana, so we all decide makan mee bandung je la....

Sekali rasa, memang rasa nikmat makan...sedap....tak tipu...
Kedai ni terletak di PJ state....depan balai polis pj je....
Tak yah susah-susah g muar nak cari mee bandung...hehe...
Aku selalu gak masuk kuarters polis tu sebab pakcik aku duk sana...
Tapi tak pernah lak nak singgah kat kedai ni sebab tak tahu kesedapannya...
Nasib baik member aku introduce kedai ni...
Tu pun dia tahu dari cite jalan-jalan cari makan....hehe...

So, lepas-lepas ni boleh la datang lagi....
Jom, jalan-jalan cari makan.....tetiba....hehehe....


5 org syg adam:

d_LA said...

makcik, nak mee bandung udang sepinggan ye..sila cepat sikit..

Amy Syaquena said...

wah sodapnya , terus perut lapar huhuhu~ nak turun malas.......

zacky ~786~ said...

meee bandung muar mmg terbaik !! :D

mamaqari said...

smlm baru je makan mee badung dpn balai polis tu..mmg sini la rasanyer yg paling marvelous(^_^)

cikpuanhady said...

perghh..boleh try ni..dahler mee bandung udang my fav tu..

Blogshop kami :Nak menang souvenir dari Swiss? Meh join MBS GA

Belog kami :Notre Belle Histoire

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mama & Abah

Adam Hakeem

Our Baby