19 May 2011

Akhirnya dapat gak BE baru......

Dah lama aku tak bercerita pasal nuffnang....bukan apa, dah malas nak ambil pusing pasal BE segala....kalau ada, ada la...kalau tak de, diam-diam sudah.....(huhu, kecewa bebenor nampak)...ye la, dah berapa bulan tak nampak batang hidung...sejak cash out bulan januari lepas, langsung tak de BE dah....

Kat entri lepas, Aju ada bertanya bila aku dapat BE pertama dan berapa uv aku.....agak lama sebenarnya blog aku ni nak dapat BE yang pertama iaitu 11 bulan...boleh baca kat bawah label nuffnang.....masa dapat BE yang pertama tu, uv blog ni adalah bawah 100....kadang-kadang tu cecah gak la 100....

Mengikut pengamatan aku (ececeh), sebenarnya uv tak diambil kira sangat untuk nak dapat BE ni....sebab ada jugak blog yang uv beratus-ratus pun still tak dapat BE....tapi uv yang bawah 100 lak yang dapat bersusun-susun BE (cth macam aku dulu la)....tapi kalu uv ribu riban, dapat lak BE, memang heaven la weh....tak caya, tanya cik epal..berapa dia dapat sebulan??uhuk....

Pagi tadi bukak nuffnang tengok ada pertambahan BE baru lak.....awal bulan lepas kot baru dapat BE baru setelah beberapa bulan tak dapat....then, hari ni nuffnang tambah lagi 3 BE....Alhamdulillah.....


klik untuk membesar bagai johan......

Amountnya tak payah tanya la ye....malu ai....maklumlah, blog picisan je ni....tak ramai pun orang datang jenguk....trafik lak memang turun naik....tapi alhamdulillah, ada gak yang still melawat blog ni....thanx!!!



Tenkiu Nuffnang!!! xoxo...


P/s: Selalu berangan-angan duit nuffnang ni nak buat beli rumah.....hahaha....(berangan itu perlu)

17 org syg adam:

azlin mrs'Hairil said...

alhamdullilah...bestyer :D
alyn entah biler..:(

d_LA said...

byk gak tu mu dpt BE..congrats2..

MamaYatie said...

wah bestnya..tak semestinya uv tinggi br dpt be yer?

Lin Azlina said...

banyaknya be....tahniah....

Ila said...

yer,berangan itu perlu...hehehee

.:Mama Dhia:. said...

salam kenal..

x penah dapat BE pun..
sedey..

b a m b a m ' s said...

nuffnang kedekut ngan ceq..takmo kawan..huhuhu

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

best ah merasa gak BE tuh..sy neh BE tu menatang apa pon x tahu..huhu..

aanie said...

@azlin mrs'Hairil

insya-Allah semua blogger akan dapat.....caiyok2...

aanie said...

@d_LA

boleh la...tapi earning sikit je tu...huhu...sian aku....

aanie said...

@MamaYatie

a'ah, rasanya macam tu la...yg penting upate n3 setiap hari...

aanie said...

@Lin Azlina

thanx!! lin pun ada BE gak kan??

aanie said...

@Ila

hehe, time kasih krn memahami..hehe...

aanie said...

@.:Mama Dhia:.

tak pe, nanti dapat la tu...caiyok2....

aanie said...

@b a m b a m ' s

namo majuk2....nanti nuffnang bg be ye...

ajumohit said...

oh ingatkan UV klik mesti lebih dari seratus sehari..tq for sharing ye aanie...

Cik Cempaka said...

wahhhh
sronoknyer... :)

sy lom penah merasa :(

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mama & Abah

Adam Hakeem

Our Baby