13 July 2011

Adam dah pandai merempit

Ahad lepas kitorang pergi ke Sunway Pyramid.... nak amik henset adik aku yang baru lepas repair....kononnya buat alasan kukuh la nak keluar kan....hehe....



Kitorang pergi naik motor je sebab takut jalan jammed lagi.....bawak pun slow motion je....lagipun pyramid ni dekat je dengan rumah.....dah lama tak merempit kot....selalu naik kereta je...dulu g kl naik moto je sampai cramp kaki...tapi sejak ada adam ni, terpaksa la naik kete....

Adam paling seronok bila naik moto....senyap je dia....ingatkan takut ke apa...rupanya bila panggil nama, dia gelak happy....hehe...

Time nak balik tu, tak sabar-sabar nak naik sampai nangis-nangis.....padahal abah baru je nak pakai helmet dan nak start moto....adeih, adam...adam.....takut kena tinggal ke??

Ohhh yaaa...kat pyramid tu kitorang jumpa dengan orang KAYA....badan dia disaluti dengan emas.....perghhh, memang kaya la kan.....dapat kikis emas kat badan dia sikit pun dah ok....hehe....


adam takut dengan orang emas ni....hahaha......

10 org syg adam:

Ila said...

wah,adam dah pandai merempit sekrang ni ek

Bui Junaidi said...

hubby bui pernah ambik gmbr dgn org emas ni
kena bayar kan..

azam said...

ehh...bahaya ni....belilah satu pocket bike.....boleh lah kasi dia rempit sendiri...asuh jadi pelumba yang baik

aanie said...

@Ila

tu la...dah xleh tgk abah dia pegang helmet..mesti nak ikut...huhu...

aanie said...

@Bui Junaidi

masa kitorg pergi tu free je...ingatkan kena bayar, tapi bila tgk org lain duk amik gambar free je..kitorg join je la...hehe....

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

sy rs cam penah jumpa org emas ni tp dh lupa kat ner..kat sunway piramid ni jugak lah kut..


anie..kalau sudi blh tlg like pages kita..kalau sudilah :)

Green Fit - Bersihkan Usus Anda

aanie said...

@azam

hehe..pocket bike?? belum blh lagi kot...adam kecik lagii...hehe...

aanie said...

@Rina AVAIL a.k.a Cik Betty

ye ke? selalu jumpa kat bukit bintang...tp yg tu kena bayar...

d_LA said...

eh, tu org betul ke tipu?kalo betul, tingginya kamu aanie..hehe

aanie said...

@d_LA

tu orang betul laa...bukan tipu2 punye...hikhik...bukan aku tinggi tp org tu yg pendek...huhu..macam la mu tak kenal aku....huhu...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mama & Abah

Adam Hakeem

Our Baby