01 July 2011

Birthday orang lain, aku dapat hadiah

Boleh la diibaratkan macam orang lain punya besday, aku yang dapat hadiah...hehe.....

Sebenarnya aku menang My Birthday Giveaway yang dianjurkan oleh Fieda.....
Thanx fieda sebab sudi inform kat shoutbox....
Sebenarnya minggu lepas lagi dia umum...
Tapi terlupa lak nak buat entri.....adeih, sori ye fieda....

Tapi kan, sebenarnya aku bukanlah pemenang utama yang dapat FM tu.....
Tapi fieda ni bermurah hati nak bagi kat 2 lagi peserta yang lucky number.....weeee....thank you.....

ini bukan kepunyaan saya.....saya punye sepraissss!!! hehe....

Full result: Klik sini

Thanx Fieda!!!
Ohh ya, Happy Birthday to YOU!!!!
Semoga panjang umur dan murah rezeki...amin....


P/s: Mood nak blogging jatuh merudum gara-gara blogger buat hal semalam....eyhh? alasan....padahal PMS.....kekeke.....

14 org syg adam:

aleen aiden said...

wah..klo mcm tu beday akak nnt ade can x alin plak yg dpt adiah?hi3 :P

Kak Aya said...

tahniah dapat hadiah!

ajumohit said...

tahniah aanie, bertambahla koleksi FM ye

eyndayusoff said...

Dapat apa? Tahniah in advance :-)

fieda said...

DAPAT APE YE....???HEHEHE...RAHSIA.....!!!
KAK FIEDA X POS LAGI TAU...XDER MASA LAGI NK PI POST OFFICE...MINGGU DEPAN INSYAALLAH....

d_LA said...

tahniah2..blogger wat hal??blogspot ke?kenape??ce citer..ce citer..

RaFFLeSiA MeRaH said...

salam kenal...tahniahh...seronok sgt hidup kita ni kan bila diberi hadiah, walaupun hadiah tu x sebesar mane...apepun penghargaan tu yg pentingnyer...ade masa jenguk2lah blog akak yer...ade kain pasang utk dibeli disane...mekasih...

aanie said...

@aleen aiden

hehe..besday akak dh lepas..haha...

aanie said...

@Kak Aya

time kasih kak aya....

aanie said...

@ajumohit

bukan dpt fm rasanya..dpt benda lain..hehe...

aanie said...

@eyndayusoff

ntah la kak eynda...sy time jer..hehe...

aanie said...

@fieda

ok, xpe kak fieda...thanx tau..

aanie said...

@d_LA

blogspot la...xleh log in..huhu..ooo, ptt la mu xtau..mu dah berdomain..uhuk...

aanie said...

@RaFFLeSiA MeRaH

time kasih....:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mama & Abah

Adam Hakeem

Our Baby