07 July 2011

BRO , KASI KRITIK BLOG GUA SKIT , BLEH ?


Nak join??

Blog ni baru je berusia setahun......masih baru lagi....banyak lagi benda nak kena improve....jadi, nak mintak jasa baik korang kritik la blog mama adam ni....kali ni je aku bagi can tau..lain kali dah tak leh dah...hehe....
kritik la dari segi appearance blog ke, berat ke ringan blog ni, gaya penulisan entri, atau apa-apa je lah.....
tapi, kritik la dengan ikhlas, jangan main hentam je....
"budi bahasa budaya kita"


P/s: Ben kata yang join segmen ni je leh kritik tau...hehe....

24 org syg adam:

Kemn Azmaili said...

simple n nice blog...loading pun laju

i'm a mommy too!! =)
do leave ur comment at mine ya!! =)

http://kemnrocky.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.htmlloading

syawalsimpsons said...

nak kritik gak boleh x..walaupun x join lagi..tapi nnt pas tulis nak join gak..heheheh...blog mama adam...ok ...juz nice...heheh...x semak sangat...

~HanAlia said...

suke tgk adam yg comel tu :)

blog best xmo kritik2...heheh

http://sempoi-zone.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

..cik gugu.. said...

nice

http://akudanchenta.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

+_Miss.Jannah_+ said...

akak... nak peluk adam jugak, bole tak? :D

suke tengok header je..hehe

http://missjannahjamaluddin.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

* Zaleta * said...

senang loading,kemas dan cantik

Alya Esprézzo said...

yuhuuuuuuuu..alya dtg nie!! ekekek..blog dah cun!! cuma buang widget yg tak penting supaya senang nak loading, happy blogging! :)

http://www.alyaesprezzo.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-sikit-boleh.html

shiema sufian said...

nice blog :) keep it up and happy blogging :)

http://sayapunyasukalaaa.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

NasZ said...

dah follow awak..

simple je blog ni..best..saya suka..

SEGMEN ABANG BEN : "BRO, KASI KRITIK BLOG GUA SKIT, BLEH?"

ninie_azriena said...

header blog sweet sgt2..
(n_n)

http://ninieazriena91.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

nur said...

nice blog.
apa yg boleh improve
- butang follower boleh letak atas skit, senang bago pengunjung nak follow.
-tag label tu boleh hadkan supaya tak nampak crowded sangat..
thanks.." simple is better"

http://2nurhafiz2009.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

ALL IN ONE

JOM TENGOK GAMBAR BEST!!
JOM KE: ALL IN ONE

Kaki Wayang said...

Blog yang aku suka:
1. xde mp3 atau apepown jenis lagu dlm blog
2. simple, takde lampu lip lap
3. takde salji salju
4. xde widget yang mengarut
5. pemilihan warna yang xsesuai..
6. Word verification ta mau tau

Blog anda termasuk dalam blog yang aku suka..dan saya dah follow

http://informations-the.blogspot.com/2011/07/betol-betol-hangat-bro-kasi-kritik-blog.html

d_LA said...

so, xleh komen rrr neh..hahaha..mu rajin update, aku puji..x mcm aku neh..pemalas betol..hehe

chegu abbas said...

x mo kritik hihihi...boleh...ok dah ni... xserabut mata....teruih follow sekali...
http://cheguabbas.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

rajin-rajin tengok link bawah sama

http://cheguabbas.blogspot.com/2011/07/wordless-thursday-are-you-sure.html

Atika Farha ;D said...

ok dah. jgn risau :)

Bui Idzra Ryn said...

bagi bui blog ni dh sangat2 ok..kalau boleh ruangan jom chat tu bagi lebar ikut sidebar..supaya tak nampak kosong belah kanan nya tu..*_*

sahromnasrudin said...

sy nak kritik tp blog awak nie dah hebat... xtau nak kritik pe huhuhuhhh

eB ezrin said...

pergh... ramai ar kwn pasnih yer... tahniah :)

emmajean said...

yUHUU....Emma dtg nie !! Simple and nice blog... hAPPY blogging ya !!

http://emmaeema.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

Alin Hassan said...

follower ke 636! fuhhh!

hahaha blog cantik la.. semua ok, sedap je mata nak baca :)

jom terjah n follow blog sini :)

http://grandecaffelatte.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-sikit-bleh.html

A M E ! said...

hello there . ame singgah sini dari list segmen 'Bro , Kritik Blog Gua Sikit Boleh' , anjuran Ben Ashaari .

well , keep on blogging and dont stop ! and ohh , keep up the great work here ! okayy ? ;)

have a great day ahead and do take care . ohh , jemput singgah blog ame bila bila free ya . :)

..cik gugu.. said...

xde pe nk kumen dah.. heheeh ni tuto yg sis tye td
http://www.empayarbintangtiga.com/2011/04/tutorial-highlight-coment-tuan-blog-di.html

Mrs. Farhan said...

Waaaa, comelnye Adam tu. Geram lah tgk dia. Suka ngan header tu. Hehhehe. Nanti free, buat la header yg letak gambr adam byk2. =D

Xde pe nak kritik dah. =)

Saya datang follow awak. Selamat berkenalan.

keryohkery said...

blog dah nice...penggunaan warna yg terang..nmpak keperempuanan situ =)


hit me back yaw!

http://theskyjuice.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mama & Abah

Adam Hakeem

Our Baby