11 July 2011

TQ Marie France Bodyline

Isnin yang lemau.....
Tak de mood nak buat entri....
Weekend tak de buat apa pun....
Sabtu memang tak leh keluar rumah....
Nasib baik ada bekalan makanan yang cukup...
Cuma semalam je la kitorang g Sunway Pyramid jap....
Bosan siotttt...
Dah la tak leh keluar rumah....
Line tenet lak tak de....
Ada sape-sape yang pakai streamyx tak??
Line korang ada tak?
Aku ni bukan streamyx je tak de, line tepon tm pon tak de...demmm....
Dah kena potong ke disekat??


Ni marie france bodyline dah metered dah...hiks, tetiba lak....

TQ marie france bodyline sebab sudi gak menepek kat sini....


TQ nuffnang!!! nak BE baru plissss.....

11 org syg adam:

syawalsimpsons said...

SUE GN STREMYX..OK JE LAST WEEK...AGAKNYER SETENGAH TEMPAT JE KOT

ajumohit said...

Samala aanie, ajunya pon dh ME huhu

Myra Jay said...

Tahniah kak..
Myra je takde BE :(

Nurul Jannah said...

streamyx kat umah saya okey je kak..cube akak call customer survice

MamaYatie said...

tau2 dah jd ME yer...huhu...takper la rezeki juga

aanie said...

@syawalsimpsons

ooo ye ke?? nape kat umah sy xde? ni mesti encek suami tak bayar bil ni..huhu...

aanie said...

@ajumohit

huhu, sian kita kan??

aanie said...

@Myra Jay

xpe, nanti ada la tu...myra pun kalau ada be masyuk gak kan??

aanie said...

@Nurul Jannah

smlm xdpt call...ni encek suami dah g kat tm punye service centre...xtau la apa kes...

aanie said...

@MamaYatie

a'ah, rezeki gak...duit masuk kan..hehe..

d_LA said...

heeee..mesti byk dah mu dpt kan..best2

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mama & Abah

Adam Hakeem

Our Baby