15 July 2011

Lagi BE dah jadi ME

Hmm, banyak BE aku dah tido....dah tak nak gerak-gerak dah...yang terbaru BE Exora lak dah tukar jadi ME.....

ME yang terkumpul selama 7 bulan.....lama kan?? tapi still tak cecah RM100....huhu....


Tapi, alhamdulillah....BE Proton Exora ni dapat capai target aku untuk dapat RM10.....alhamdulillah.....susah sebenarnya nak berjaya dalam dunia blogging ni kalau tak kena caranya.....mereka yang berjaya tu sangat la bertuah.....

Kata mereka, "Bukan senang nak senang".....<<-- SETUJU!!! yang penting kena kerja keras.....kuatkan semangat.....dan yang selebihnya berserah kepada Allah.....


P/s: Macam ayat motivasi lak ek?? hehe, nak bagi semangat untuk diri sendiri.....

12 org syg adam:

ajumohit said...

Wah berderet2nya aanie...sronok tgk, tp betul ke klu kita cashout sblm be jd me nnti x dpt be dh ek??? Hehe belit2

Far8 budak baik said...

mama..NF tak dpt lagi BE tu
grrrrrrr...
salah niat ke hape ni
hahaha

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

exora kite pun dh ME.. huhuhu
tp awak ok la aanie.. masih byk lg BE tuuu.. cayalah.. =)

MamaYatie said...

manyaknya....insyaallah ada rezeki adam nnt..

d_LA said...

bg aku tu dh kira dasat dah tu..mu dh ckp rajin beb update..mmg patut dpt byk..

eB ezrin said...

eB x leh nk wat la... hu3

aanie said...

@ajumohit

ntah la...ni kena tnya otai ni...yg sy tahu, kalau kita dah penah cash out, nanti be akan sentiasa dtg...

aanie said...

@Far8 budak baik

uiks, betul ke ni? xpe, nanti dpt la tuu..caiyok2...

aanie said...

@♥Leily|Ummi Alya Husna♥

ye ke? sama la kita...BE sy dah tinggal 2..ME byk la...huhu....

aanie said...

@MamaYatie

insya-Allah..amin..:)

aanie said...

@d_LA

hehe, update pon ikut kerajinan gak ni...kadang2 xde idea...huwaaa...

aanie said...

@eB ezrin

eb try register lain laa....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mama & Abah

Adam Hakeem

Our Baby