25 July 2011

Hujung bulan nak cash out

Assalamualaikum....

Alhamdulillah...Nuffnang aku dah boleh cash out dah hujung bulan ni setelah BE Standard Chartered credit card tu dah jadi ME....huhu.....alhamdulillah, dapat gak capai target aku untuk dapat RM10 untuk BE tu.....




Insya-Allah, kalau ada rezeki, dapat la cash out hujung bulan nanti.....ingat nak tunggu BE Mamil Gold tu jadi ME dulu....maklomlah, dah lama dah iklan dia tak keluar-keluar kat blog ni....amount pun duk tang tu jugak la....




Semalam nampak ada BE baru iaitu Celcom MTV World Stage.....tapi, tak pernah lak nampak iklan tu muncul kat blog ni....amount dia pun tak gerak-gerak dari semalam....huhu....yang peliknya iklan toyota vios tu selalu je keluar..tapi bila nak jadi BE nih?? huhu....Nuffnang, do you hear me??? *wink*


P/s: Dah decide dah nak beli apa dengan duit Nuffnang ni.....hehe...ce korang teka....tapi tak dapat hadiah....hehe....nak hadiah kena tunggu GA ye...hehe....keji betul perangai.....

10 org syg adam:

MARIA LIZA said...

wah best betul!!! leh blanje ni..

~Sya~ said...

bestnya...sy punya ntah bila ye...

Huda said...

bestnye :) sy nak cash out gakla :)

Ardini Humaira said...

whoaaa bestnye! :D

Bui Junaidi said...

jelesnya..hahahaha..belanja roti canai bole..?*_*

Ila said...

wah,dapat duit shopping raya ni...hehehe

d_LA said...

a'ah, aku pun pasan kat blog aku salu je kuar ads vios tu tp check xde lak BE dia..hehe..aku lupa, check aritu x gi amik lg..hehe

ajumohit said...

Masyukkkk la aanie, lehla baik2 ngn aanie haha

SyUhAdA said...

besnye..leh wat duit raya laa nie..

eiyzniey said...

wahhh....bez nyaaa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mama & Abah

Adam Hakeem

Our Baby