28 July 2011

Yeay!! Dapat hadiah shawl.....

Assalamualaikum.....

Sekarang ni aku tengok ramai dah blogger GA tegar yang mana mood berGA dah kelaut mati termasuklah aku walaupun dah buat blog contest yang segan-segan nak hidup tuu....huhu....
Tapi Alhamdulillah semalam dapat berita gumbira bila aku menang hadiah shawl dari contest lulu iaitu

Giveaway | "love to look gorjes!"

Wah, raya nanti gojes la ai kan....(poyo)

 Thanx buat lulu dan kak lela sebab sudi inform.....^_^




Tak caya?
Full Result: Klik sini


Thanx Lulu Caldina dan Kak Risa......^_^


P/s: Rupa bentuk shawl gojes itu insya-Allah akan diupdate later......

12 org syg adam:

Huda said...

tahniah! rezeki raya :)

ajumohit said...

Tahniah aanie, mmg mood nk join ga dh ke seberang laut huhu

Ila said...

tahniah..boleh buat shwal raya...heheeh

syawalsimpsons said...

TAHNIAH..MOOD JOIN CGL ADA..TP X DA REZEKI..HEHEH

*azni* said...

sy slh sorang yang mood ke laut..dah 3bulan tak join contest..

sahromnasrudin said...

tahniah!! murah rezeki awak menjelang ramadhan nie

~izan~ said...

tahniah..rezeki menjelang ramadhan =)

SyUhAdA said...

thniah..

d_LA said...

wahhhh..bestnye kamu ini dpt hadiah lg..

eh, nt dh smpai brg tu, bgtahu yer tp xyah buat entry oke..malu ahhh, bnda biasa je tu

PinKy MoMMa said...

hehehe dapat shawl dari kakakku..kesian kak risa tak sihat skrg ni..hope dia sihat cepat :)

tahniah eh yang..

ku pun dlm proses nak post lipstik pada mereka yg bertuah huhu..

AnneRaini said...

bestnye dpt hadiah..sy xpenah menang ape2 cgl

(masuk pon jrg ade hati nak menang..hehehe)

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

sonotnya..bulehla melaram dgn shawl baru kan..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mama & Abah

Adam Hakeem

Our Baby