13 July 2011

Blog kedua mama adam

Assalamualaikum.....


 apa pun tak de lagi...uhuk....


Disebabkan aku dah gilerrr contest, makanya terrrrpaksa la wujudkan satu lagi blog yang khas hanya untuk contest dan GA sahaja.....sepatutnya dari awal lagi blog tu kena buat, tapi disebabkan takut blog personal ni tak de entri lak....sebab kadang-kadang kalau time tak de idea, entri contest dan GA la yang jadi penyelamat pada hari itu.....

Tapi sekarang, sebab tak nak mencampur-adukkan cerita personal dengan entri contest, maka wujud la blog contest....lagipun kalau aku buat entri GA, nanti orang tak perasan lak kat entri terbaru aku...hikhik....tapi tak tahu la berapa lama blog tu boleh bertahan...harapnya dapat la diterima ye....jom la follow....tak de paksaan, tapi nak paksa jugak boleh tak?? hehe, tak de la.....gurau je......


Jom singgah....



P/s: Boleh ke aku nak menguruskan blog banyak-banyak ni?? huhu...

16 org syg adam:

sahromnasrudin said...

byknya rumah..larat ke nak kemas huhuhhhh

MARIA LIZA said...

tu dia..semanagat bercontest...

syawalsimpsons said...

xpe...slow2..macam sue dolu la...ada 1 umah boleh la...ada dua umah...susah gak..heheheh

ajumohit said...

Wahhh makin advance la aanie

d_LA said...

wahhhh..dasatla mama adam skang ni..hope mu dpt handle kedua-dua blog tu dgn baik..aku dh follow taw..hehe

aanie said...

@sahromnasrudin

tu la pasal...ni nak kena upah bibik la pulak...

aanie said...

@MARIA LIZA

hikhik..semangat waja...

aanie said...

@syawalsimpsons

hehe, ni pun dah rasa pening dah...haha...

aanie said...

@ajumohit

jom la buat jugak aju...

aanie said...

@d_LA

macih dla sudi folo...hehe...xtau la dpt handle ke tak..ni pun dah pening rasanya....kekeke...

aanie said...

@sahromnasrudin

time kasih sudi folo...")

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

kalau blog contest rsnya blh handle lg..sbb bagus juga jd takdalah kwn yg nk baca entri ayik baca citer contest je kan..:)

mcm sy ada 2 blog juga..blog 1 lg tu blog berentri juga..uhh mmg x terurus lah..hehe

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

eh..lupa lak..tq ya sbb sudi like..:)

Papa Mifz said...

papa mifz yg satu nih pun x terhandle wor....

Amy Syaquena said...

insyaallah boleh amy dah follow blog tue..

cikpuanhady said...

jangan lupa tau cek blog contest kita, bnyk yg ditag ni..nge..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mama & Abah

Adam Hakeem

Our Baby