04 July 2011

2 BE dah jadi ME

Lagi-lagi cite nuffnang.....:)

Pagi isnin yang lemau.....huhu...
Punch card merah gara-gara bangun lambat.....
Haa, layan lagi cite kum kum tu sampai tengah malam....

Hari ni tak de cite best sebab weekend aku tak ke mana-mana......
Mati kutu dibuatnya bila duk umah je...huh...
 Nak ngadap blog pun tak de mood....
Sempat publish komen je....
Pagi ni bukak nuffnang tengok amount dah bertambah.....
Dah boleh cash out la!!!!
Ada 2 BE dah jadi ME....




Tapi, agak sedih la sebab BE Trudy and Teddy tu tak sampai sehengget pun...huwaa....
BE M&M tu pun sikit je....angka sa je....huhu...
Maklumlah, blog ciput je....ku sedar diri ini....lalalala.....

Tapi, nak ucapkan time kasih pada yang sudi jenguk blog mama adam ni....
Tanpa anda, siapalah blog mama adam...wah, gituuu....


P/s: Blogku telah direview....nanti ku story kat next entri ye.....hehe......sukeee.....

14 org syg adam:

Bui Idzra Ryn said...

sekurang2nya ada BE,bui belum dpt lagi ni..huhu..^_^

eB ezrin said...

eB x der nuff pn camno? ;p

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

takpe, pasni Nuffnang bg lebih manyak BE.. heheheh

d_LA said...

aku smlm lewat msk keje, mood holiday lg kot..hehe..Aku pun sikit je beb..tp syukurlah sbb aku bkn rjn sgt..haha..
sape review ko tu?hebat betul..tahniah2

Acik said...

wahhh ... tahniah! kite lom dp apa-apa dr nuff! huhuhuuuu

.digital kelok said...

hello mama adam! have a nice day. :)

aanie said...

@Bui Idzra Ryn

xpe, insya-Allah nanti dpt la tuu..caiyok2...

aanie said...

@eB ezrin

jom register cpt..

aanie said...

@♥Leily|Ummi Alya Husna♥

insya-Allah..amin...

aanie said...

@d_LA

ooo..mu keje smlm ek...hehe..
ok la tu..mu jarang update pon ramai yg dtg..aku ni, jgn harap la..huhu..

aanie said...

@Acik

insya-Allah, nanti ada la tu...

aanie said...

@.digital kelok

time kasih....

rizaros said...

wah bestnyer.. kita blum ada lg :(( sob2 .. hehee

ajumohit said...

takpe aanie, aju pon same tak masyuk jugak..jnji ade BE dah suke sgt kan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mama & Abah

Adam Hakeem

Our Baby