12 July 2011

Bila dah kena kritik baru la terhegeh-hegeh nak buat

Panjang tul tajuk....hohoho....

Bila dah kena kritik baru la terhegeh-hegeh nak buat...aku la tuu.....al-kisahnya blog aku dah kena kritik manja oleh beberapa blogger masa aku join segmen kritik blog tu.....ada la beberapa kritikan membina yang aku dapat....

1) Shoutmix


Thanx bui....semalam godek-godek blog baru la saya tahu rupanya ruangan shoutmix tu boleh dilebarkan....sebelum ni pernah gak cari cara nak lebarkan, tapi tak jumpa....adeih...


2) Follower dan Labels


Butang follower tu segan la nak letak kat atas...sebabnya follower tak ramai pun....hehe...labels tu memang saya sendiri pun rasa macam crowded....ni la jadinya bila semua benda nak letak....hehe.....tapi sekarang dah tukar pada list panjang......harap ok la kan....


3) Widget


Loading lambat ek?? hmm, widget mana yang tak penting tu ek.....tak de lak dinyatakan widget mana...saya pun tak tahu nak buang widget mana.....


4) Lain-lain

Yang lain ada yang komen loading cepat, ada yang suka header dan macam-macam lagi la.....hehe....header tu credit untuk lady dyla... sebab tu hasil titik peluh keringat beliau yang mendesign....hehe...


Apa-apa pun, aku nak ucapkan terima kasih pada semua yang sudi bagi kritikan membina tu....dapat la aku improve blog ni.....sebab kadang-kadang kita tak perasan kekurangan kita...bila orang tegur baru la kita sedar....itu lumrah....

Tapi sebenarnya aku lebih suka kalau orang kritik entri aku....sebab terlalu banyak kekurangan dalam penulisan entri.....maklumlah dulu tak suka subjek bm especially karangan....hehe...tapi, buat entri blog tak perlu buat karangan kan??? hohoho...

Peace yo.....!!


P/s: Nak tanya, loading blog ni lambat tak??

18 org syg adam:

eB ezrin said...

PEACE YALL ;P

syawalsimpsons said...

ye la tu x ramai..heheh..sue lagi x ramai..heheheh..but nice blog...

d_LA said...

kalo kat opis laju jer, stimik ler katekan..hehe..kalo kat rmh tgk line tenet jugakla..kdg2 mmg slow nk tgu abes loading..

Myra Jay said...

Bila ada yg menegur baru kita akan tau kekurangan blog kita nie kan..

Blog akak semalam loading lambat sangat, hari ni okla sikit ;)

MamaYatie said...

hmm...mana yg baik kita betulkan dak..
so far, time saya buka cepat jer loading..

Bui Junaidi said...

hehe..terima kasih sudi dgr kritikan bui..terharu pulak ada nama bui kat sini..heheheh *_*

Nurul Jannah said...

blog akak dah ok sgt..cun je :)

ajumohit said...

bagus kan dpt kritikan membina, bukan apa dpt menaikkan traffik dtg ke blog pon ye kan...gud job aanie

sahromnasrudin said...

sy rasa widget terbaek dr ladang tue perlu diubah kpd yg statik agar ia lebih ringan..widget yang bergerak selalu penyebab lambat loading huhuhhh

aanie said...

@eB ezrin

hehe, peace..

aanie said...

@syawalsimpsons

x ramai follower xpe, janji byk komen...tu dah cukup menggembirakan....hehe...

aanie said...

@d_LA

hehe...baekkk...tq beb...

aanie said...

@Myra Jay

ye ke?? tq myra...

aanie said...

@MamaYatie

dia tgk line jugak kot..kadang2 cpt, kdg2 lmbt...tq mamayatie...

aanie said...

@Bui Junaidi

time kasih jugak...sb kalau tak ditegur, x improve la blog ni..hehe...

aanie said...

@Nurul Jannah

thanx dik...:)

aanie said...

@ajumohit

a'ah, blh jugak tahu apa yg org x berkenan pasal blog kita ni...

aanie said...

@sahromnasrudin

widget fresh entries tu ekk?? ooo, boleh melambatkan loading ek?? alamak...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mama & Abah

Adam Hakeem

Our Baby