05 July 2011

Terasa nak buat GA lagi

Terasa nak buat GA lagi la....
agak-agak ada sambutan tak?? hehe...
harap-harap ada la yang sudi join.....

Sebelum ni ragu-ragu gak nak buat sebab tak tahu nak bagi hadiah apa.....
Tapi sekarang hadiah dah ready....
Tunggu nak bagi kat yang bertuah je....hehe...

Hadiahnya dari oversea tau...hehe....
kirim kat member yang pergi bercuti ari tu....aci tak??
kalau nak tunggu aku yang pergi, tak tahu bila....
dah blacklisted....wakaka....


ada orang nak join tak ni???
sape sokong sila angkat mouse.....^_^


P/s: amaran!! ini adalah entri mengada-ngada....:)

12 org syg adam:

Lulu Caldina said...

dengan laptop sekali saya angkat kak.. buatlah, nanti lulu join :)

aanie said...

@Lulu Caldina

hehe, comel tul statement..macih sudi support..

sahromnasrudin said...

saya angkat dgn tetikus sy sekali heheehhe

p/s: kne blacklist dgn ptptpu ke????

che'pi said...

confirm join.......

MARIA LIZA said...

buat, buat jangan tak buat...maria pun teringin nak buat tapi tengok keadaan dulu...akan buat tapi tak tau ler bila nak publish..he..he..boleh ker camtu???

ajumohit said...

Confirm aju join!!!!!

tiefazatie said...

sis!ifa nak..nak...FM tue kan2..nak2..hihi

tq sis dh komen sini..

http://tiefazatie.blogspot.com/2011/07/saya-bertudung-dan-saya-sangat-pretty.html

jasa mu di kenang..=)

aanie said...

@sahromnasrudin

tetikus xpe...jgn angkat tikus dah la..hehe...ptptpuuuu la..apa lagi..

aanie said...

@che'pi

thx sudi support...

aanie said...

@MARIA LIZA

hehe...meh sy tolong tekan publish...

aanie said...

@ajumohit

thanx aju sudi support...

aanie said...

@tiefazatie

hehe..sama2..good luck tau..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mama & Abah

Adam Hakeem

Our Baby