18 July 2011

Insan terpilih

Petang tadi unit aku buat meeting tergempar.......dah agak dah, mesti ada kerja ad-hoc punye....maklom la, kalau melibatkan semua staff, mesti keje yang banyakkkk dan urgent!!! bukannya kitorang tak pernah dapat keje macam ni....huhu....nak nangessss.....

Kata-kata aluan bos, katanya kami ni bertuah sebab jadi insan terpilih untuk buat keje ni...huhu...makan dalam wooo.......

Jadinya, by tomorrow for 2 weeks aku akan jadi busy like a bee.....oh mak datuk!!!




P/s: Jangan lupa singgah sini ye.....kalau sempat, aku akan pergi melawat korang jugak.....

2 org syg adam:

rizaros said...

jgn nanges2,,adam ader ..hihihi :P

ajumohit said...

Insya Allah Akan sggh jenguk Adam n aanie!!! Keje memolek ye

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mama & Abah

Adam Hakeem

Our Baby