13 July 2011

Angry Bird T'shirt for Lucky Follower


Nak join??
Klik banner

Due:
30 Julai

Angry bird ni dah jadi macam fenomena dah....sana sini orang duk memperkatakan pasal angry bird ni....sampaikan dah ada keluar macam-macam produk berkaitan angry bird.....teringin nak dapatkan koleksi angry bird ni...dalam masa terdekat ni nak dapatkan casing henfon angry bird....hehe....
apa yang saya tahu angry bird ni adalah game tembak ba alif ba ya....huhu...

4 org syg adam:

sahromnasrudin said...

sib bek tak tulis bersih huhuhhhh

Amy Syaquena said...

Ramai banyak juga amy lihat orang dok cerita pasal angry bird.Femes dah taw..

d_LA said...

aku pun suke..geram je men games dia..hehe..gud luck ya^^

ZF said...

Gud luck yer...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mama & Abah

Adam Hakeem

Our Baby