08 July 2011

Hari ini dalam sejarah....

Pagi tadi agak sibuk (ceh, konon la) sebab pegi mesyuarat puspanita...kat sana dapat jumpa sorang dj radio...nanti story ek...hehe.....jadi, entri untuk pagi tadi pun tak de la...pasrah je la orang nak datang jenguk ke tak.....tapi, tekejut beruk jap bila bukak je blog tengok komen...banyak siot....

Hari ini dalam sejarah blog mama adam....dapat 19 komen sekali masuk....sebelum ni paling banyak pun tak sampai 10 komen...ye la, bagi blog yang memang selalu banyak komen tu tak heran sangat la dengan angka ni kan? ni semua gara-gara segmen ben yang suruh kritik blog tu la....hehe....mak suka noks....


 yeay!!! ^_^


Time kasih semua yang datang komen dan kritik-kritik manja....nanti jap lagi aku pegi blog korang lak ye....nak g makan jap....bye...


14 org syg adam:

ajumohit said...

hehehhe seronok dpt dpt komen byk kan, geng dtg nak kritik ni hehehhe

Cute MuM said...

seronokkan bila dapat banyak komen..

syawalsimpsons said...

g mesyuarat puspanita...opis sue pun ada gak meeting puspanita ni....

Liza said...

Wah, byk tu. Best jer kalau tgk kawan2 sudi komen....

+_Miss.Jannah_+ said...

ehehe... seronok kan tiba2 ramai nak komen kan kak kan? :D

same la kite..excited je bukak blog utk dua hari ni :p

~Eizny Ejan~ said...

waa byknye cmnt kak...
hehehe
=)

d_LA said...

wahhhh...makin pemes..bagus2

aanie said...

@ajumohit

hehe, jom kritik...ajak la geng skali...hehe...

aanie said...

@Cute MuM

a'ah, mcm dpt duit je kan??hikhik...

aanie said...

@syawalsimpsons

ye ke?? x join ke?

aanie said...

@Liza

a'ah, sukeerrr....

aanie said...

@ _Miss.Jannah_

hehe..kan?? kena join segmen ben br dpt cmni...kalo x, jgn harap la..huhu...

aanie said...

@~Eizny Ejan~

hehe...:)

aanie said...

@d_LA

x pemes lagi...mu lagi pemes...hehe...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mama & Abah

There was an error in this gadget

Our Baby