04 January 2011

1st Giveaway by HEZE SUZE


Jom join GA oleh Heze suze ni...
Hadiahnya ialah kasut macam kat atas tu....

Nak join??

Tag:
Haszuraidah
Lela farouk

Due:
17 jan

4 org syg adam:

Nana said...

menjawap kepada soalan
camne sy bole tau contest baru2?
selalu sy tgk blog cutemum
http://mamiuyuncontest.blogspot.com/

& mmg saya bloglistkan mereka2 yg rajin join contest so dari situ kita leh la tau mana2 contest yg dia join

pastu ramai yg tag & diorg inform kat shoutbox kata di tag

lagi...kdg2 tuan umah tu sendiri yg kasitau klw dia ada wat contest

aanie said...

nana: oo..sy pun banyak gak dpt tau contest2 dr blog cute mum...dia pun cepat gak dpt tau psl contest2 baru ni..btw, thanx ek..sy pun nti akan buat 1 bloglist utk geng contest ni..:)

Zur@ZaRi said...

good luck=))

Hezesuze said...

Nana
ooooo baru ler weols tahu darimana sumber contest uols ehehehehe..

aanie
thanks uols coz sudi join my GA yg tak seberapa nie hehe

and gud luck!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mama & Abah

Adam Hakeem

Our Baby