24 January 2011

Akibat MALAS

Adeih....tak tau angin kus kus apa yang menyerang mood aku ni....
Dah 2 hari tak update blog sampaikan dyla pun perasan....huhu...
Nak join GA pun MALAS apatah lagi nak update blog.....

Weekend lepas aku tak kuar mana-mana pun...
Sepatutnya ada la masa utk update blog....
Tapi malas punya pasal, kubiarkan sepi je blog ni...
Tapi aku sibuk duk menempek kat blog lain...
Habis ku selongkar semua harta karun kat blog lain...hehe...

uv yang sangat menyedihkan...sob sob...

Minggu lepas punye uv tak sampai 50 pun...huhu..
Inilah akibatnya bila penyakit m itu datang menyerang.....


P/s: Mungkinkah sebab tak de BE baru aku jadi camni???huhu....i need Dr fadilah kamtumi......

6 org syg adam:

eT said...

hehe...lebih kurang jek kite nih...:p
uv pon sama..ngeh3

d_LA said...

muehehe...wekap!wekap aanie!jgn mls2..hehe

chuu said...

hee., chuu pon kblkngan ni maleh nk update :P

ardinihumaira said...

dni pun malas update skang ni sob sob.. line tenet lembap. nak bw pun susah

aanie said...

et: ye ke??huhu..jom cepat naikkan trafik kita...

dyla: semangat!!!

chuu: hmm, ada masanya dtg gak angin malas ni..

dni: dni ok la...x bw pun trafik tetap mantop...hehe...

mzhany said...

huhu penyakit M xleh wat pa la....tp betol kadang2 penyakit M tu datang kan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mama & Abah

Adam Hakeem

Our Baby