02 January 2011

Entri pertama tahun 2011

Selamat Tahun Baru!!!Welcome 2011...
Sedikit ketinggalan keretapi utk wish new year...huhu..



 Ini merupakan entri pertama mama adam utk tahun 2011...
Actually takde lah entri pertama sebab tadi dah post entri GA....
Hopefully bertuah la..hehe...

Tahun 2010 banyak jugak la GA/contest yang aku join...
Tapi tak banyak yg menang....dalam 2 ke 3 kali je...dan ada 2,3 kali menang sebab semua peserta menang....hukhuk...
(tak ingat la...xpe, lepas ni aku kena buat entri tiap kali menang and i have to record it)

Kebanyakan cabutan bertuah tak berpihak kat aku....
Sungguh tak bertuah nama aku...huhu...
Sama la jugak dengan contest teka-teka...
Semua tekaan tak betul...adeih...

Azam tahun baru 2011 (utk blog la):
  1. Join seberapa banyak GA dan contest...tak menang pun takpe...be positive...takkan dalam banyak2 tu satu pun tak menang kan???hehe.
  2. Insya-Allah kalau ada rezeki lebih, akan buat GA/contest lagi...hope dapat sambutan..
  3. Nak tingkatkan trafik kat blog....kalau boleh 200++ uv sehari (tak penah capai uv sebanyak ni)....sekadar utk rekod peribadi...tak kisah la org lain beratus ribu pun...
  4. Harap dapat kumpul seberapa banyak follower...target 1 hari 1 follower bertambah....(harap bukan sekadar follower, tapi dapat jadi kawan)...
  5. Setiap hari mesti kena post sekurang-kurangnya 1 entri...(taknak macam skrg, kadang2 1 hari xde entri pun...kadang2 1 hari banyak entri lak)
  6. Kena banyak membaca dan buat sedikit research supaya entri aku ada yg berilmiah sikit utk dikongsi bersama....

** Ini cuma azam...jadi tak jadi lain cerita...hahahaha.... 
** Wishlist 2010 dah kena turunkan la walaupun ada yg belum tercapai lagi...huhu...

3 org syg adam:

cikpuanhady said...

chaiyok..chaiyok..hihi..best join conway ni..

psl tutorial scrollbox tu mmg utk banner cam saya..

http://myapeapeaje.blogspot.com/2010/10/tutorial-scroll-box.html

tang masukkan text or image tu leh tgk kat sini..copy dr img src sampai /p

http://myapeapeaje.blogspot.com/2010/09/tips-marquee-code-scrolling-image.html

MyeAqma said...

gud luck kak!!!
hehehe eppy new year neway~

n!da said...

waaa. best2 azam berblogging 2011.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mama & Abah

Adam Hakeem

Our Baby