06 January 2011

Pemenang GA!!

Ok, seperti yang dijanjikan aku nak umumkan nama pemenang Cuti-cuti Sekolah GA yang aku dan Lady dyla anjurkan ni.....
Sorry la kalau buat korang tertunggu-tunggu ye....

Ok, seramai 167 orang peserta yang join...
Yeay!! dah berjaya capai target awal kami iaitu 50 orang...hehe...
Ye la, risau gak takut tak ramai yg join...malu ai....hahaha...
 Kitorang dah pilih 20 orang pemenang secara random....

Bagi yang tak bertuah, cuba lagi next GA/contest....kalo ada...
 Insya-Allah kalau ada rezeki lebih, aku akan buat GA/contest lagi....
Tapi lepas ni taknak buat lama-lama dah...takut korang bosan nak tunggu result...hehehe..
Ye la, first time buat, banyak la kekurangannya...
Thanx jugak pada yang dah follow tu...harap kita boleh keep in touch ye...

Dan pemenangnya ialah:
<

<

<

<

<

<

2 org pemenang keychain dr Gambang Waterpark ialah:
No. 50 - Zanna

No. 47 - Wan Nurul Hezrina

Kepada pemenang, sila emailkan nama, alamat dan no telefon ke:
aaniea@yahoo.com

Dgn subjek: 
Pemenang Cuti-cuti Sekolah GA


Pemenang hadiah seterusnya.....tunggu next entri...:)
Please alert ye....

10 org syg adam:

Miza Yusof said...

tahniah kepada pemenang :)

Myra Jay said...

Ok Sis, xsabar nak tau nieh.. hehee
Berdebar2 plak rasa.. :)

d_LA said...

Tahniah zanna n wan nurul hezrina..kalo smpat aku update yer..xpun tunggu umum sume pemenang aku wat en3 oke..

Zur@ZaRi said...

tahniah pader pemenang=))

nadiah said...

tahniah pada pemenang..

wan nurul hezrina abd halim said...

wah ada nama aii di situh..ok lah tu...sukanyer=)

k nie alamat

atas nama husband
ahmad saffarul nizam muhammad
bhgn pinjaman perumahan
perbendaharaan mlysia
no.9 persiaran perdana presint 2
pusat pentadbiran kerajaan persekutuan
62592 putrajaya=)

tq mama adam=)mmmmmuah

:: Zanna :: said...

Nak tanya nama "zanna" tu...zanna ker @ ad zanna lain yg join gak...ehehe~~ sibuk jer tanya..sabar la zanna...huhu~~

Kenali maksud tandtangan anda ^.^

LyNn'Azlina said...

tak nek lagi nama saya..hehe..tahniah pd pemenang..

akmafaizal said...

wah..ramai yg menang ni..syiok3

tahniah semua

SyUhAdA said...

thniah kpd pemenang2~!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mama & Abah

Adam Hakeem

Our Baby