25 January 2011

I like this wedges

Dah lama sebenarnya tak pakai kasut tumit tinggi ni...
Sebab lebih selesa pakai selipar flat je even keluar shopping or dating...
Maklumlah, kaki aku bukan stok kaki model nak pakai kasut berinci-inci....
Sekarang ni lagi la tak boleh nak pakai sebab dukung adam....
Tapi tadi tengah jalan-jalan cari pasal, tiba-tiba terjumpa satu wedges ni...
Before ni pun ada member2 penah beli kat kedai ni...tapi aku tak berkenan lak sebab mungkin tak sesuai kot....ke tak muat??kekeke...
Tapi tadi tiba-tiba ternampak wedges ni...

idok ler brand mahal-mahal pun nak show off kat sini.....

Cantik sangattt...terus try...sekali pakai rasa best...terus gatal tangan nak beli...
Maklum la dah gaji....duit lak tengah panas lagi baru cucuk...adeih...
Kalau dah namanya pompuan kan...
(Hoh, apa lak nak salahkan pompuan lak ni?)
Owh, ok, aku yang tak kuat iman....


Korang tengok la cara dia posing....
Tak ke sexy lagi menggiurkan tu??
Pink colour gitewwww....
 3 inci beb...rasa macam tinggi tetiba...


5 org syg adam:

mimie1678 said...

cantikkk.... saya suka ttp tak sesuai... kaki den besar... hehehe...

puanbee said...

memang seksi..huhu bee pakai kasut warna hitam jer napa tah!

deqlis said...

cun cun... i like..

cikpuanhady said...

comey2..dulu2 mmg suka pakai wedges ni..tpi sejak ada zahra ni..hoho..tak terpakai dah..

Tolong boleh :Jom Vote Zahra yang tengah syok tido

:: Zanna :: said...

wah~~ cantiknya...pink gitu ^.^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mama & Abah

Adam Hakeem

Our Baby