26 January 2011

Dah boleh cashout ke belum ni??

Salam nuffnangers....(hehe..macam nuffnang lak...)

Nak tanya sikit pendapat korang....
Aku dah boleh cash out ke belum ni??
Bila time yang sesuai untuk cash out??
Orang kata hujung bulan...tapi ni dah hujung bulan....

Actually ada lagi 3 BE tengah running, tapi tu pun macam segan-segan je nak ada....
Ni semua BE tahun lepas....tahun ni punye nokia C5 tu je....
Bila nak dapat BE baru ni????

total earning utk 3 BE ni tak cukup RM50 pun.....

 Aku punye income dah capai minimum RM50 untuk cash out...
Cukup-cukup untuk cash out sajork...
Earning untuk setahun berblogging.....
Sikit je, tapi ok la...better than nothing la kan...(ayat pujuk diri sendiri....)

Nak tunggu 3 BE ni jadi ME dulu ke camne ni ek??
Tapiii tangan ni duk gatal je nak tekan butang cash out tu.....

Nuffnang, sy nak BE baru!!!!!


P/s: Thanx korang yg sudi jenguk blog aku ni....yg tolong klik pun time kasih jugak....
P/s: Rasa macam nak register heartbeat la pulak...

13 org syg adam:

sahromnasrudin said...

kalau aku, aku cash out..lepas la bayar tol hehehehh...

Myra Jay said...

Kita sama la Sis ada earning ngam2 untuk cashout.. tp ingat nak simpan dulu..

aanie said...

sahromnasrudin: hehe..ye ke?buat makan seminggu pun lepas ni..hehe..

myra: ye ke?nape xnak cash out lagi?nak simpan byk2 ek...

Mama Kembar 3 said...

Pernah baca (tp tak ingat kat mana) elok cash out ujung bln dlm 30-31 hb camtu. Pastu pernah gak terbaca kes sorang blogger ni simpan simpan pastu terkena time nuffnang tuduh dia buat click fraud, terus burn je semua earnings dia tau.

Mama pun plan nak cash out gak bln nih hehe.

P/s- mama dah join heartbeat dah, jom laa join http://mamakembar3.blogspot.com/2011/01/jom-join-heartbeat.html

d_LA said...

aku x cashout lg..BE baru pun xde..wuwuuuu...nak2 aku dah minimize sbb iklan milk a deal tu so skang mmg jrg la iklan masuk

m!sZ zAL!nA said...

ada tagged utk mama adam http://miszalina.blogspot.com/2011/01/tasik-chini-giveaway.html

:: Zanna :: said...

klu nak cash out biar akhir bln..eheh.zanna setuju sgt klu nk sign up HB..x menggangu iklan nuffnang pun..huhu

n3 baru : dah tengok ke khurafat?? ^.^

Elyn said...

sedang elok la nk cashout this week. i pun br buat smlm.

aanie said...

mama kembar 3: ye ke?siannya dia...penat je kumpul...nak cash out cepat2 la cmni..takut lak...thanx ek mama...

dyla: jom la kita cash out...kot2 nanti dpt BE baru...iklan tu dah x kuar la..nuff dh mtk maaf dah...

aanie said...

miss zalina: thanx tag sy...nanti sy tgk...

zanna: thanx..esok lusa sy try la cash out..nanti ada masa, sy register la hb tu...zanna punye hb masyuk x?hehe...

elyn: wah, dah cash out...masyuk x?

Izan Ishak said...

boleh aje nak cashout masa2 ujung bulan ni. sebulan dari skrg akan dpt email 'payment advice' dari HSBC plak. cashout je...nnti nuffnang mesti beranak lagi $$ nya kan~

*daftarlah HB...sikit2 lama2 jadi bukit~

Zur@ZaRi said...

hehehehe... betoi2...
jom cashout nak...
zura tak dapat cash out lagi sebab tak sampai pun tahap minimum... sedey jer kan... harap2 nuffnang tak kedekut la ngn zura=))

Huszaini said...

macam best jer citer cashout2 nih... bila laa aku bleh cashout nih.. huhuhuhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mama & Abah

Adam Hakeem

Our Baby