11 January 2011

PERHATIAN!!! Pemenang2 GA sekalian!!

Salam GA....

Perhatian kepada semua pemenang GA....
Harap dapat email detail korang secepat mungkin supaya sy dapat pos hadiah dengan segera...
Sy nak pos sekali harung je ye kesemua hadiah ni....
(Malas nak berulang alik ke post office tu.....)

Aci tak kalau sy bagi due date utk hantar detail??
Kesian la kat kawan-kawan kita yg dah bagi detail tu...
Nanti lambat lak hadiah diorang sampai....

Sy bagi tempoh sampai pagi esok je ye....
PUKUL 8 PAGI 12 JAN 2010.....

Harap sudi bagi kerjasama...

Bagi pemenang yg dah hantar detail, harap korang bersabar ye.....chill...

 Result kat sini:

5 org syg adam:

JaSSNaNi said...

akak dah bagi address kan?
nak confirm kan ni.. :)

:: Zanna :: said...

sangat setuju...byk yg zanna join ga klu pemenag ga dh kuar mesti dlm tempoh 24jam sahaja utk bg detail.. klu x de feedback akan bg kpd org lain plak...huhu~~ pendpt jer...eheh~~

sahromnasrudin said...

assalamualaikum..kalau depa tak nak, awak sedekah kat sy pun takpe heheheheheh

aina yg gilo pepel said...

kite tak menang pun..tapiii..aci tak kalau aina jek yg bg details..hehe..allalalalallalalal

ardinihumaira said...

tahniah semua ;D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mama & Abah

Adam Hakeem

Our Baby