14 January 2011

Perhatian utk pemenang vase dari kelantan

Salam...
Entri ini ditujukan khas buat Tiefazatie, Nurezzat ezzatie, Miszhoneyz dan Nadiah....

Firstly, saya dan lady dyla selaku penganjur GA ingin memohon maaf kepada nama-nama yg disebutkan di atas.....

Kami tidak dapat untuk menunaikan janji kami utk menghadiahkan korang vase dari kelantan itu disebabkan ada sedikit masalah di mana pasu itu telah pecah semasa proses pengeposan dari tempat lady dyla (pahang) ke tempat sy (selangor)....
Lady dyla telah mengepos pasu-pasu tersebut bersama-sama dengan hadiah yg lain...
Tapi malangnya kesemua pasu tersebut telah pecah..xde 1 pun yg tak pecah....
Tapi kami bernasib baik kerana hadiah yg lain masih berkeadaan baik...



Kami berasa sangat terkilan sebab kami memang ikhlas nak bagi semua hadiah utk pemenang seperti yg telah dijanjikan sebelum ni.....
Kami benar-benar memohon maaf di atas kesalahan ini....

retak menanti belah

pecah

hancur...



Disebabkan ada yg belum menghantar detail kepada kami sehingga hari ini walaupun dah bagi dateline sehingga 12 jan 2011....
Jadi, kami bercadang untuk menggantikan hadiah korang dengan hadiah yg tidak dituntut itu....
Harap korang sudi...

Antara hadiah yg tidak dituntut ialah:
  1. 1x ornaments dari bukit tinggi
  2. 2x keychain dari kelantan
  3. 1x keychain dari pangkor (hadiah gantian lain)
Sy bagi peluang untuk korang pilih nak hadiah mana dengan komen kat entri ni...tapi sapa cepat dia dapat...harap korang berpuas hati...


Sekali lagi, kami ingin memohon maaf kat korang semua....insya-Allah, hadiah akan dipos secepat mungkin.....


P/s: Terkilan sangat...dah la first time buat GA...dah jadi macam ni....
P/s: Maybe lepas ni dah tak boleh bagi hadiah yg fragile macam ni lagi....

16 org syg adam:

nadiah said...

salam,laa sayangkan vase tu pecah,dah berangan dah kalau dapat nak letak apa dalam dia...
hehehe tak pe dah takde rezeki kami..

saya nak keychain dari Pangkor..

tq

d_LA said...

Aku pun sedih sgt2..x expect jd camtu...nsb bek 5 jer..kalo seploh mmg sedih..sori yer sume yang dapat vase ni sebab saya yang pos..sori sangat2..hadiah akan diganti..Jangan risau

Huda said...

sy dh bg details kan :)

nhak_1103@yahoo.com

sedang tunggu hadiah smpi :) tq aanie!

Cik Jue said...

ala kesiannye dah pecah...takpe anie jangan susah hati tau..mereka semua mesti faham...

aanie said...

nadiah: ok, noted...
sori tau...vase tu mmg kita buat special utk korang..tp syg dah pecah..

dyla: huhu..aku pun sedih gila ni...

huda: yup..huda dah bg detail...dah reply dah emel huda...tunggu tau...

cikjue: tu la, risau gak..takut di cop penipu..huwaa....mudah-mudahan semua faham la...

JaSSNaNi said...

oooo... alahaiiii pecah lak...
mesti diorang faham.. ape nak wat kan.. redha je.. :)

misz FaTiN said...

sayangnye,, sabar ea.. kita mampu merancang je.. tuhan yg menentukan.

aina yg gilo pepel said...

kesian kat korunk n aanie juga dyla..x pe x de rezeki..maybe next time ade rezeki lagik..

Nur Ezzat said...

ezzat tak kesah ape2 pon.....
ezzat faham..kaca kan..mesti pecah..

thanks mama adam!
gembira bertuah dalam ga mama adam..

tiefazatie said...

waaa..sayangnya sis..
semua pecah nie..isk2..
xpe la..nak wat cmne kan..
cian sis n sis dyla..
mesti kecewa kan..
xpe2..bkn rezeki la tue..

btw ifa nak ornaments dr bukit tinggi la..
blh sis?

keychain dh ada dh..hihi
tue xmo dh..=)

tq sis..
xpe ifa phm..
bkn kehendak kte benda tue jadi kan2..

fyna said...

xpe...bende da nk jadikn....





jom singgah n follow belog saya..

:: Zanna :: said...

ala sayang nya...vase tu pecah... mybe x de rezeki... ^.^

misz h0neyz said...

0wh...
yeker??..
cdeynyer...
vase tue cantik sgt...
huhuhu
xpelah...
h0neyz pilih keychain dr kelantan...
thanks ye...
;)

SyUhAdA said...

ruginye..
tp nak wat mcm mne..
brg mudah pecah...

Zur@ZaRi said...

alamak... sades nyer hadiah pecah!! awak... sian kat awak... sy pun sedey...

eb ezrin2 said...

sori lmbt tuntut, sbb eb x sehat :)
x tgk blog sgt pn hu3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mama & Abah

Adam Hakeem

Our Baby