27 January 2011

BEN ASHAARI BLOG




Teruja nak join bloglist Ben ashaari lagi....

Nak join??

  • Sila nyatakan berapa kalikah anda update sehari dan jumlah entri anda sehingga kini ..
 Tak tentu.....kadang-kadang banyaaaakk, kadang-kadang sikit...tapi sekurang-kurangnya mesti ada 1 entry sehari....entri sehingga kini ialah 366 post...
 
  • Kenapa anda berminat nak berada dalam blog list BEN ASHAARI ..
 Sebab sejak berada dalam bloglist Ben dulu, trafik sy telah meningkat....dan banyak jugak referral daripada blog ben...hehe....lagipun ben kan femes, sy pun nak join sekaki...hehe....Lagi satu, ben ni sumber inspirasi dlm berblogging....:)
 
  • Apakah perkara yang ingin anda lakukan sekiranya blog anda popular ?
Tak pernah terfikir akan popular....tapi kalau lah popular, saya lah blogger yang paling happy....saya akan berusaha untuk hasilkan entri yang terbaik untuk pembaca....




    2 org syg adam:

    cikpuanhady said...

    dear, u bertuah dalam cik dya ga tu..tahniah..


    Jom skodeng :HeartBeat.my Memang Masyukk

    sissyira said...

    salam

    semoga berjaya mendapat tempat =)


    ziarah rakan yang saya follow =)

    Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

    Mama & Abah

    Adam Hakeem

    Our Baby