27 January 2011

Hadiah dah pos

Salam....


Sebelum aku terlupa, ni nak bagitau hadiah untuk kesemua pemenang GA telah dipos pada hari selasa lepas.....
Mohon kerjasama dari korang semua, kalau dah sampai nanti inform ek....
Kalau tak sampai-sampai pun inform jugak....
Sebab aku guna pos biasa je untuk hadiah keychain tu....(harap-harap sampai la)....
Cuma shawl je aku guna pos express....

Untuk kak nani (jassnani), special delivery nanti sy hantar ye....
Asyik terlupa je.....sori banyak-banyak tau.....uhuk..


6 org syg adam:

Miza Yusof said...

okak kak. dah sampai nanti miza bagitau :)

JaSSNaNi said...

no problem dik... :)
kalau special delivery ni sure sampai dengan selamat dah maju jaya.. :) ehehehe..
Thankssss... kissX199

blog-tips-kurus said...

cik puan kak,
x sampe2 lagi ni.
(memang la tak berkenaan!) hihihi;)

Cute MuM said...

ok..
tak sabar nie..
heheh..
kiss your HB!

atie @ ejay said...

hi..
dah sampai dh hadiah 2
niceee:)
nanti buat GA lg ok
trm ksh ye:)

:: Zanna :: said...

zanna dh terima aanie..tq~~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mama & Abah

Adam Hakeem

Our Baby